Πρώτα Μακάρειο μετά... λεμεσιανό

Από τη στιγμή που η ΑΕΛ είναι εντός και των δύο της στόχων και είναι μάλιστα η μοναδική ομάδα που διεκδικεί πρωτάθλημα και κύπελλο, οφείλει να κοιτάζει με σοβαρότητα και τους δύο θεσμούς. Την ερχόμενη Τετάρτη (19:30) θα δώσει τον πρώτο της αγώνα για την ημιτελική φάση με αντίπαλο τον Ολυμπιακό εκτός έδρας και ακολούθως τέσσερις ημέρες μετά θα έχει ενώπιον της το λεμεσιανό ντέρμπι, ένας άλλος αγώνας πρόκληση.

Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ επιβάλλεται να κοιτάξει και τους δύο θεσμούς με απόλυτα σοβαρότητα, όπως και έκανε καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν φετός και να προχωρήσει μέχρι τέλους. Είναι η ομάδα που κατέχει το τελευταίο κύπελλο Κύπρου και θα πρέπει να υπερασπιστεί τον τίτλο της, ενώ από την άλλη υπάρχει και η πρόκληση του πρωταθλήματος.

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι αν η ΑΕΛ κερδίσει για 3η φορά φέτος τον Απόλλωνα θα αυξήσει τη διαφορά στο +5, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν, αυξάνοντας τη διαφορά τους.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ καλοβλέπει και τους δύο τίτλους, εξάλλου το τόνισε 1-2 φορές ότι η ομάδα του θέλει το νταμπλ, αντιλαμβάνεται και ο ίδιος ότι μέχρι εδώ που έχει φτάσει η ΑΕΛ φέτος θα ήταν κρίμα και άδικο να μην πάρω τουλάχιστον έναν από τους δύο τίτλους, φτάνει να συνεχίσει με το ίδιο πείσμα μέχρι τέλους.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο