«Ό,τι και αν γίνει θέλω να τερματίσω πρώτος. Ο κόσμος δεν ξέρει τι συμβαίνει»

Για τους στόχους της Πάφου στο υπόλοιπο της σεζόν, τις εμπειρίες του στο εξωτερικό και το μέλλον του στην Κύπρο τοποθετήθηκε ο Στιβ Κωνσταντινίδης.

Μια μέρα μετά το εντός έδρας 3-1 επί του Ερμή ο τεχνικός του παφιακού συλλόγου μίλησε στον Super Sport FM για...

...τη νίκη της Πάφου: «Χωρίς τους αγώνες στα μέσα της σεζόν είναι δύσκολο. Δυστυχώς πέρασε πολλής καιρός. Δεν είναι καλό αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο. Όταν προέρχεσαι από τρεις εβδομάδες χωρίς επίσημο παιχνίδι παρόλα αυτά παίξαμε καλά και είχαμε καλά διαστήματα. Νικήσαμε και βλέπουμε μπροστά.

Δεν είμαστε αδιάφοροι ό,τι και αν γίνει θέλω να τερματίσω πρώτος και να κερδίσω 27 βαθμούς. Είναι ο στόχος που αντιλαμβάνονται και οι παίκτες. Οι παίκτες μου πρέπει κάθε φορά που  μπαίνουν στο γήπεδο να δείχνουν διάθεση και να βλέπουν κάθε παιχνίδι σαν τελικό. Είναι επαγγελματίες και πρέπει να σέβονται την ομάδα»

...τη Βελτίωση της ομάδας: «Έχω πολλή όρεξη για την δουλειά μου και ακόμη μαθαίνω πως μπορώ να γίνω καλύτερος. Σε συνεργασία με τους παίκτες προσπαθούμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα και έχουν καταλάβει όλοι οι παίκτες ότι μπορούμε να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο.

Έλειπα πολλά χρόνια και αυτά που ζήσαμε στο εξωτερικό ήταν απίστευτο. Ωραίες στιγμές με μεγάλες εμπειρίες. Έλειπα έξι χρόνια και επέστρεψα για οικογενειακούς λόγους. Πολλές φορές ο κόσμος δεν ξέρει τι συμβαίνει σε άλλες χώρες ποδοσφαιρικά, ποιο είναι το επίπεδο  στις χώρες που έχω εργαστεί. Πρέπει να αποδείξεις ως προπονητής ότι μπορείς να προσφέρει σε ένα νέο σταθμό και εδώ στην Κύπρο νομίζω έχω δείξει λίγα πράγματα.

Θα αποδεχόμουν μια πρόταση από το εξωτερικό αλλά προτεραιότητα μου είναι η Πάφος και θέλω να μείνω στην ομάδα. Θα περιμένω να σωθούμε και μαθηματικά και βλέπουμε τι θα γίνει με εμένα. Τα προηγούμενα να χρόνια υπήρχαν στόχοι αλλά για να υλοποιηθούν οι στόχοι χρειάζεται ο απαιτούμενος χρόνος  σε ένα μακροχρόνιο πλάνο με σωστό σχεδιασμό. Ο προγραμματισμός αρχίζει τον Αύγουστο και όχι τους επόμενους μήνες»

...τον Μπεριγκό: «Δίνεις χρόνο στον ποδοσφαιριστή και όταν καταλάβει οτι θέλεις το καλό του τότε θα σε βοηθήσει. Είναι έμπειρος και χρειάζεται εμπιστοσύνη και χθες του έλεγα πριν από το παιχνίδι θα πετύχει δυο τέρματα και τον έβγαλα για να μην μου χαλάσει την πρόβλεψη (γέλια)»

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο