"Στο γήπεδο η Καρμιώτισσα είναι καλύτερη από τον Εθνικό"

Ο τεχνικός της Καρμιώτισσας, Γιαννάκης Ποντικός, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το σημερινό παιχνίδι με τον Εθνικό:

"Είναι πολύ περίεργα τα συναισθήματα μου μετά από αυτό το παιχνίδι. Περάσαμε πολύ δύσκολα στην ομάδα με τον κορωνοϊό, πολλά προβλήματα και παρόλα αυτά οι ποδοσφαιριστές μου παρουσίασαν πολύ καλό πρόσωπο με πολλές αλλαγές. Στο γήπεδο η Καρμιώτισσα είναι καλύτερη ομάδα από τον Εθνικό.

Δυστυχώς η ροή του αγώνα μας έπαιξε ύπουλο παιχνίδι. Στο 2-1 εκεί που ελέγχαμε το παιχνίδι, από μια ανύποπτη φάση στην οποία πηγαίναμε για τρίτο γκολ έγινε ένα λάθος και το πληρώσαμε, μια περίεργη φάση. Από εκεί το σημείο και μετά το παιχνίδι άνοιξε, χάθηκαν φάσεις εκατέρωθεν και η ομάδα που θα έβαζε τρίτο γκολ θα έπαιρνε τη νίκη. Ευτύχησε και το έκανε ο Εθνικό.

Συγχαρητήρια στον Εθνικό και καλή συνέχεια. Εμείς δεν έχουμε επιλογή από το να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα, την επόμενη χρονιά. Πρέπει να δούμε τη νέα χρονιά, έπαιξαν και δύο νεαροί σήμερα και θα δούμε και άλλους. Νιώθω πικραμένος γιατί θεωρώ ότι στο τέλος του πρωταθλήματος δεν θα πέσει η χειρότερη ομάδα. Η Καρμιώτισσα αδίκησε τον εαυτό της. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας καταθέτουν ψυχή και είμαι περήφανος που είμαι προπονητής τους".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο