Αποκάλυψη Μαέ: «Ενδιαφέρονται ομάδες από Γερμανία, Αγγλία και Ιταλία»!

Δικαιωμένος για την απόφαση του να έλθει στην Κύπρο για λογαριασμό της ΑΕΛ δήλωσε σε βελγικό μέσο ο Ράιαν Μαέ, ο οποίος αποκάλυψε πως υπάρχει ενδιαφέρον από συλλόγους των κορυφαίων πρωταθλημάτων στην Ευρώπη για την απόκτησή του. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο επιθετικός της ΑΕΛ για...

...την πολύ καλή χρονιά που κάνει: «Αισθάνομαι πραγματικά καλά αυτή τη σεζόν, πράγματι, και η ομάδα τα πηγαίνει επίσης τέλεια, κάτι που με βοηθά να επιτύχω τους προσωπικούς μου στόχους. Χρειαζόμουν μια σεζόν προσαρμογής, ακόμα κι αν δεν ήταν κακή. Αλλά εφέτος πάνε καλά, η ομάδα εξακολουθεί να παίζει σε όλα τα μέτωπα και μπορούμε ακόμη να κάνουμε σπουδαία πράγματα. Προσωπικά, έχω ωριμάσει πολύ».

...το αν το 2021 του έκανε κλικ, αφού σκόραρε δέκα γκολ μέχρι στιγμής: «Δεν νομίζω ότι μου έκανε κλικ, είχε ορισμένους τραυματισμούς πιο πριν. Έχασα 5-6 παιχνίδια και, όταν επέστρεψα, δεν ξεκινούσα βασικός, γιατί χρειαζόμουν λίγο χρόνο. Τώρα αισθάνομαι υγιής και αυτό αντικατοπτρίζεται στα στατιστικά μου».

...το πώς νιώθει που επέλεξε να έρθει στην Κύπρο: «Σαφώς ήταν μια μεγάλη απόφαση. Εκείνη την εποχή σκέφτηκα πολύ, γιατί ήταν μια σημαντική στιγμή στην καριέρα μου. Χρειαζόμουν χρόνο παιχνιδιού, χρειαζόμουν εμπιστοσύνη και τα ένιωσα όλα αυτά από την ΑΕΛ. Ο προπονητής επίσης με ήθελε πραγματικά και αυτό με έπεισε. Στη συνέχεια, η ποιότητα της ζωής εδώ είναι ακόμα πιο ευχάριστη από ό, τι στη Δανία. Οι άνθρωποι είναι πιο ευχάριστοι.

Αυτή η μεταγραφή μου επέτρεψε να μεγαλώσω σε προσωπικό επίπεδο. Το χρειαζόμουν, έπρεπε να καταλάβω ορισμένα πράγματα και να αποκτήσω μια μορφή ωριμότητας που μου έλειπε. Ήρθα εδώ μόνος μου, η μαμά μου με βοήθησε να εγκατασταθώ. Η οικογένειά μου με επισκέπτεται κατά διαστήματα, αλλά είμαι μόνος στην Κύπρο. Οι άνθρωποι εδώ είναι πολύ φιλόξενοι, ο σύλλογος με βοήθησε πολύ, και φυσικά όλο αυτό με ωρίμασε».

...την παρουσία του στην Σταντάρ: «Είναι αλήθεια ότι θεωρήθηκα ως μεγάλο ταλέντο, αλλά υπήρχαν μεγάλη πίεση και μεγάλες προσδοκίες. Εδώ οι άνθρωποι ήταν πολύ υπομονετικοί μαζί μου. Ψυχικά, δεν νομίζω ότι ήμουν προετοιμασμένος και έτοιμος για τον επαγγελματικό κόσμο».

...τον Ντανίλο: «Δεν τον γνώριζα, αλλά γρήγορα γίναμε φίλοι και τα πάμε πολύ καλά, εντός και εκτός γηπέδου. Από την άλλη πλευρά, δεν με χρειαζόταν πραγματικά για την προσαρμογή του, έχει ήδη εμπειρία, μιλάει πολλές γλώσσες ... Ήταν αρκετά εύκολο γι' αυτόν».

...το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ευρώπη με την ΑΕΛ: «Το ευρωπαϊκό εισιτήριο είναι, νομίζω, ήδη στην τσέπη. Τώρα αυτό είναι μόνο ένα μπόνους, αλλά ο σύλλογος έχει προφανώς φιλοδοξίες τίτλου και το ένιωσα από τη στιγμή που έφτασα. Ο σύλλογος μόλις είχε κερδίσει το κύπελλο και ο στόχος ήταν να ξανακερδίσει το πρωτάθλημα. Η ΑΕΛ δεν είναι πρωταθλήτρια από το 2012. Μπορούμε να το κάνουμε αυτή τη σεζόν, αν συνεχίσουμε έτσι».

...το αν αγωνίστηκε ξανά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση: «Δεν έχω παίξει ποτέ στην Ευρώπη, πράγματι, και αυτός είναι πραγματικά ο επόμενος σημαντικός μου στόχος. Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο εδώ και ελπίζω να αγωνιστώ στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν.

...το ενδεχόμενο μεταγραφής του σε άλλη ομάδα: «Γνωρίζω ότι έχουν δείξει ενδιαφέρον για εμένα ομάδες από Γερμανία, Ιταλία και Αγγλία αλλά προτιμώ να μείνω συγκεντρωμένος στην εκπλήρωση των στόχων της ΑΕΛ, προτού σκεφτώ για το μέλλον μου».

...το αν το βλέπει σαν εκδίκηση που είναι από τους πρώτους σκόρερ στην Κύπρο: «Όχι, πραγματικά, δεν θα μιλούσα για εκδίκηση. Έχω εργαστεί σκληρά, και αυτό το επίτευγμα είναι μια ευλογία. Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων σε όλους εκείνους που με βοήθησαν να φτάσω εδώ και να εξελιχθώ. Έχω προχωρήσει και είμαι χαρούμενος γι ' αυτό, αλλά δεν υπάρχει καμία αίσθηση εκδίκησης απολύτως».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο