Η ανάλυση του Γιώργου Πολυβίου για τα ημιτελικά του κυπέλλου και το πρωτάθλημα

Στο ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ και την εκπομπή Τρανζίσιον τοποθετήθηκε ο Γιώργος Πολυβίου για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Coca Cola που υψώνει αυλαία την Τετάρτη (14.4), και την κούρσα για το πρωτάθλημα.

Ο Κύπριος τεχνικός που είχε οδηγήσει τον ΑΠΟΠ/Κινύρα Πέγειας στην κατάκτηση του κυπέλλου μίλησε αναλυτικά για...

...το Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ: «Και για τις δύο ομάδες το κύπελλο προσφέρει τη δυνατότητα κατάκτησης ενός τίτλου και εξόδου στην Ευρώπη. Όποια μείνει εκτός, θα είναι μεγάλο πλήγμα. Ένα 0-0 θεωρείται ευνοϊκό για τη γηπεδούχο ομάδα -όχι πολύ καλό, αφού όλοι θέλουν να κερδίσουν, αλλά δίνει μεγάλες πιθανότητες εν όψει του δεύτερου αγώνα. Και οι δύο ομάδες θα είναι προσεκτικές, δεν θα θέλουν να ρισκάρουν, η πρόκριση θα παιχτεί σε δύο παιχνίδια».

…το Ολυμπιακός-ΑΕΛ: «Ο Ολυμπιακός έχει κάνει καλή πορεία, στον α’ γύρο έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, είχε μια φυσιολογική κάμψη ακολούθως, πέτυχε όμως στο τέλος τον στόχο της εξάδας και τώρα η σκέψη όλων είναι αυτός ο ημιτελικός. Έχει καλούς παίκτες, αλλά η ΑΕΛ είναι καλύτερη ομάδα, πολύ σταθερή, παίζει καλό ποδόσφαιρο, φαίνεται πολύ δεμένη, όμως είναι ημιτελικός κυπέλλου, τα πράγματα ανατρέπονται πολύ γρήγορα. Και εδώ θα χρειαστούν δύο παιχνίδια, αν και η ΑΕΛ έχει ένα μικρό πλεονέκτημα. Θα της έδινα ακόμη περισσότερες πιθανότητες, αν ήταν εκτός πρωταθλήματος, αλλά τώρα ακολουθούν κρίσιμα παιχνίδια και είναι δύσκολο μέσα σε 3-4 ημέρες να αλλάζεις συγκέντρωση μεταξύ διοργανώσεων»

…την κούρσα του τίτλου: «Η Ομόνοια έχει τον πρώτο λόγο, έστω και με ένα βαθμό είναι μπροστά. Τη βλέπω να έχει το προβάδισμα, γιατί έδειξε ότι μπορεί να το κρατήσει. Η ΑΕΛ καραδοκεί. Ο Απόλλων έχει καλούς ποδοσφαιριστές, κάνει υπέρβαση σε κάποια παιχνίδια, αλλά μετά δεν συνεχίζει στα επόμενα παιχνίδια».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο