Επιχείρηση «αποφόρτιση πίεσης» και βελτίωση ψυχολογίας

Όποιος από την ομάδα της ΑΕΛ πει ότι το αποτέλεσμα στον πρώτο ημιτελικό αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, δεν τον έχει ρίξει από κάτω, θα είναι ψεύτης. Στην ΑΕΛ αλλιώς περίμεναν αυτό το παιχνίδι, αλλιώς τους βγήκε… μάλλον δεν τους βγήκε και τώρα ο Κέρκεζ τρέχει να σώσει ότι σώζεται σε ότι αφορά τη ψυχολογία της ομάδας, καθώς η χρονιά τρέχει και η κούρσα του πρωταθλήματος είναι εκεί και τους περιμένει.

Δεν είναι ποτέ εύκολο για έναν προπονητή όταν δέχεται τέσσερα γκολ σε έναν τέτοιο αγώνα με αυτή τη σημασία να  κοιτάξει καθαρά για την επόμενη μέρα, όμως ο Κέρκεζ είναι αναγκασμένος να το κάνει αυτό αφού σε λίγα 24ωρα έχει μπροστά του άλλο ένα μεγάλο παιχνίδι με ύψιστη σημασία, όπως αυτό με τον Απόλλωνα. Η ΑΕΛ με νίκη θα ξεφύγει στο +5 από τον συμπολίτη του και επίσης διεκδικητή του τίτλου, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες για τον τίτλο.

Αυτές οι μέρες για την ΑΕΛ πέραν από τα αγωνιστικό θα έχουν στο πρόγραμμα τους και την επιχείρηση «αποφόρτιση πίεσης» και βελτίωση ψυχολογίας της ομάδας μετά το απρόσμενο χαστούκι στο Μακάρειο. Ο Βόσνιος τεχνικός έχει να δουλέψει πάνω και σε αυτό, δεν θα είναι εύκολο, όμως με κάποιο τρόπο θα πρέπει να αλλάξει το κλίμα στα αποδυτήρια, ενόψει του μεγάλου αγώνα με τον Απόλλωνα. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο