Θύρα 3: "Όχι στη μουρμούρα"

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ έστειλαν μήνυμα μετά τη χθεσινή ήττα από τον Ολυμπιακό και κάλεσε τους πάντες να είναι συσπειρωμένοι. 

Αναλυτικά

"Είναι στo DNA του ΑΕΛίστα να αντιμετωπίζει με ψηλά το κεφάλι τις δυσκολίες και τις άσχημες στιγμές, να πεισμώνει και να βγαίνει δυνατότερος. Αυτό λοιπόν οφείλουν να πράξουν όλοι όσοι απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας μετά το χθεσινό αποτέλεσμα. Μια κακή παρένθεση δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να μειώσει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις αυτής της ομάδας.

Είναι η στιγμή που ολόκληρος ο σύλλογος πρέπει να είναι συσπειρωμένος δίπλα στο τμήμα, χωρίς ίχνος μουρμούρας, να είμαστε μια γροθιά μαζί με τον Ντούσαν Κέρκεζ, τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές. Τίποτα δεν έχει κριθεί σε καμία διοργάνωση για αυτό με προσήλωση, πίστη και με σκληρή δουλειά συνεχίζουμε μέχρι το τέλος.

ΥΓ. Από αύριο και για τις επόμενες μέρες πασχαλινοί λαχνοί της Κίτρινης Γραμμής στην τιμή των 10 ευρώ θα πωλούνται από τις 16:00 μέχρι τις 22:00 στον σύνδεσμο με στόχο την βοήθεια σε μαθητές σχολείων και σε οικογένειες που χρειάζονται τη στήριξη μας για να περάσουν όσο καλύτερα γίνεται τις γιορτές του Πάσχα.

ΥΓ.2 Η ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ".

Το βίντεο με το οποίο συνοδεύουν την ανάρτησή τους:

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο