Η Κίτρινη Γραμμή έδωσε χαρά σε 4.500 άπορους μαθητές σε όλη την Κύπρο!

Ακόμη μια τεράστια επιτυχία κατέγραψε αυτές τις μέρες η Κίτρινη Γραμμή, στην οποία συμπράττουν ο Ανδρέας Σοφοκλέους, το ΚΕΠΑΚΥ και ο ηθοποιός Κώστας Βήχας.

Ο φορέας που συστάθηκε για να βοηθήσει όλους τους ευρισκόμενους σε ανάγκη συμπολίτες μας, ιδίως εν μέσω οικονομικής κρίσης και πανδημίας, μετά την Χριστουγεννιάτικη εκστρατεία κατάφερε να φέρει εις πέρας με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία και την αντίστοιχη Πασχαλινή.

Προεξάρχοντος του Ανδρέα Σοφοκλέους η διοίκηση της ΑΕΛ επιδόθηκε το περασμένο διάστημα σε μια τεράστια προσπάθεια συλλογής δώρων για τους άπορους μαθητές. Σε αυτήν την προσπάθεια βρήκε σημαντικούς αρωγούς την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και τη Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου, οι οποίες συνεισέφεραν με τον τρόπο που μπορούσαν.

Αποτέλεσμα; Πλατιά χαμόγελα και αγνή χαρά για 4.5000 μαθητές σε όλη την Κύπρο! Ένα αυθεντικό τεκμήριο της αξίας της αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Στην ΑΕΛ καμαρώνουν για τα επιτεύγματά της ομάδας στα γήπεδα, αλλά τον τελευταίο χρόνο δικαιούνται να αισθάνονται πραγματικά υπερήφανοι και για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του συλλόγου σε θέματα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο