"Οι οπαδοί έσπασαν αυτοκίνητα ποδοσφαιριστών μετά από μια ήττα"

Δηλώσεις σε ιστοσελίδα του Βελγίου παραχώρησε ο Ντομερσί Ντονγκαλά του ΑΠΟΕΛ για την κάκιστη πορεία της ομάδας φέτος στο πρωτάθλημα.

«Αυτή η χρονιά ήταν απογοητευτική και θα έπρεπε να ήμασταν καλύτεροι. Η τελευταία ελπίδα για ευρωπαϊκό εισιτήριο χάθηκε μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο. Δεν μπήκαμε στο πρώτο γκρουπ του πρωταθλήματος και τώρα παίζουμε στο δεύτερο που δεν δίνει τίποτα στην ομάδα. Είναι μια κακή σεζόν για τον ΑΠΟΕΛ, γνωρίζαμε όμως ότι ήταν μια μεταβατική περίοδος. Ο σύλλογος έχει συνηθίσει να παίζει στην Ευρώπη και φέτος δεν θα γίνει κάτι τέτοιο. Οι οπαδοί έσπασαν αυτοκίνητα ποδοσφαιριστών μετά από μια ήττα. Συνεχίζω να πιστεύω ότι είμαστε στον σωστό δρόμο μετά την πρόσληψη του νέου μας προπονητή. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης έφερε ένα νέο τρόπο παιχνιδιού που ταιριάζει στην ομάδα».

«Είχα ξεκινήσει καλά και μετά άλλαξε προπονητής. Τραυματίστηκα δύο φορές και ήμουν εκτός για αρκετό καιρό ενώ βρέθηκα θετικός και στον Covid-19. Με την βοήθεια του νέου τεχνικού βελτιώνομαι σταδιακά. Πέτυχα ένα τέρμα και έδωσα δύο ασιστ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που αγωνίστηκα. Τώρα προετοιμαζόμαστε ενόψει της νέας χρονιάς και στόχος είναι να κάνουμε το καλύτερο».
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο