«Δεν μπορούν να κάθονται πάνω στα συμβόλαια!»

Δηλώσεις στην κάμερα της cytavision παραχώρησε πριν τον αγώνα με τον Εθνικό ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Όταν είσαι ΑΠΟΕΛ και όταν φοράς τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ δεν μπορείς να μην έχεις στόχο τη νίκη. Τώρα, κάποιος που με ακούει αυτή την ώρα μπορεί να λέει ότι θέλει.  Αυτή τη στιγμή έχουμε να δώσουμε τους αγώνες τους πρωταθλήματος με παίκτες που έπαιξαν είτε σε αγώνες ευρωπαϊκών ομίλων ή σε προηγμένα πρωταθλήματα. Άρα, περιμένουμε να δούμε την ομάδα ισάξια με τη φανέλα της στον αγωνιστικό χώρο. Όπως δήλωσε την προηγούμενή βδομάδα ο κ. Πουρσαϊτίδης για τη λέξη αξιοπρέπεια, αυτή την αξιοπρέπεια πρέπει να υπηρετήσουμε στο γήπεδο, συν κάποιες ευκαιρίες που μπορούν να πάρουν αυτά τα παιδιά. Επίσης είναι και ποδοσφαιριστές που ναι μεν έχουν συμβόλαιο όμως δεν μπορείς να κάθεσαι πάνω στο συμβόλαιό σου, αλλά πρέπει να αποδείξεις ότι δικαιούσαι θέση στην ομάδα για την επόμενη σεζόν».

Αν θα ανοίξει τα χαρτιά του ο Πρόδρομος Πετρίδης την επόμενη βδομάδα: «Είναι θέμα του προέδρου. Έτσι κι αλλιώς είναι ένα θέμα που πρέπει να ξεκαθαρίσει γιατί μπαίνουμε σιγά-σιγά στην επόμενη μέρα»

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο