«Υποβάλαμε αίτημα με τον Ολυμπιακό και την ΚΟΠ...»

Ο Δημήτρης Χριστοφόρου μίλησε πριν την έναρξη του αγώνα Ανόρθωση-Ολυμπιακός που θα γίνει στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής των μπαράζ.

Αναλυτικά όσα είπε ο εκπρόσωπος τύπου των γηπεδούχων:

«Ξέρουμε τα μαθηματικά δεδομένα, ξέρουμε τη θέση μας. Ο νικητής του τελικού θα πάει Ευρώπη και τα επόμενα ματς μπορούν να μας βοηθήσουν να δούμε παίκτες. Πρώτο ματς στην ενδεκάδα για τον Παναγιώτη Αρτυματά. Είναι και η διαχείριση του ρόστερ που μπορεί να γίνει. Να βοηθήσουμε και τον Κβιλιτάια να βγει πρώτος σκόρερ. Να κάνουμε και νίκη στη Β’ Φάση, δεν γίνεται 7 ματς να μην κερδίσαμε.

Είναι κορίτσια της Κ17. Με το καλό θα φτιάξουμε και Κ11, έχουμε Κ13. Θέλουμε να προσελκύσουμε κορίτσια και να τις εξελίξουμε σαν ανθρώπους και σαν αθλήτριες. Ο σκοπός είναι στο άμεσο μέλλον να έχουμε και ομάδα Γυναικών.

Εμείς υποβάλαμε αίτημα με τον Ολυμπιακό και την ΚΟΠ με επιχειρήματα, ανάμεσα σε αυτά και το χθεσινό στην Αγγλία. Υπάρχει θέληση για να κάνουμε τα πάντα για να έχει κόσμο. Κάνουμε έκκληση να το αντιμετωπίσουν με την λεπτότητα που αντιμετωπίζονται άλλα θέματα που άπτονται στην ψυχολογία των πολιτών».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο