«Ο Τιμούρ χτύπησε το καμπανάκι. Όλοι έχουν τους λόγους τους, πρέπει να ισχύει και για μας»

Η Ανόρθωση παραμένει η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα που δεν έχει γευτεί την χαρά της νίκης στη Β’ φάση του πρωταθλήματος. Το απόγευμα της Δευτέρας (26/4) γνώρισε εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό (0-2), τον οποίο θα αντιμετωπίσει στον τελικό του κυπέλλου Coca Cola.

Ο εκπρόσωπος τύπου του συλλόγου, Δημήτρης Χριστοφόρου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για...

...τον Τιμούρ και την υγεία του: «Ενημερώσαμε και χθες για το τι συνέβη. Ένιωσε μια αδιαθεσία ο προπονητής μας, το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας ήταν δίπλα του. Έκανε εξετάσεις και όλα δείχνουν καλά. Οι γιατροί του συνέστησαν να ξεκουραστεί. Όλες οι ενδείξεις δείχνουν πως είναι καλά».

...τον χθεσινό αγώνα: «Ναι μεν ισχύει πως ο τελικός είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι που έχουμε ο τελικός, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως όλα τα άλλα παιχνίδια είναι φιλικά προετοιμασίας. Όσα είπε ο προπονητής χτυπούν το καμπανάκι. Κανένα δεν μπορείς να κερδίσεις αν δεν είσαι συγκεντρωμένος στον αγωνιστικό χώρο. Δεν ήμασταν χθες και δεν είναι κάτι που το αγνοήσαμε. Οφείλουμε για την ιστορία του συλλόγου να παλεύουμε για να κερδίζουμε κάθε αγώνα».

...το γεγονός πως η ομάδα δεν έχει νίκη στη Β’ φάση: «Είναι μάθημα το χθεσινό και θα πρέπει να φανεί στο γήπεδο και στον αγώνα με την ΑΕΛ και στον τελικό. Όλοι έχουν τους δικούς τους λόγους και τα κίνητρα και πρέπει να ισχύει και για εμάς. Όταν αγωνίζεσαι στην Ανόρθωση, τα κίνητρα θα πρέπει να είναι αυτονόητα».

...τις δηλώσεις του Τιμούρ: «Ήταν έντονα αλλά ειπώθηκαν υπό καθεστώς που εξηγήσαμε στην αρχή και γι’ αυτό δεν θέλουμε να σταθούμε στις δηλώσεις όπως παρακαλούμε και τα ΜΜΕ και τον κόσμο για λόγους που φαντάζομαι πως είναι αντιληπτοί».

...το αν θα υπάρξει συνάντηση με τη διοίκηση Πουλλαΐδη: «Ό,τι προκύψει, να είστε βέβαιοι ότι δεν θα το κρατήσουμε μυστικό και θα σας το πούμε. Συζητήσεις έγιναν και γίνονται και, όταν υπάρξει κάτι, θα ενημερώσουμε. Δεν υπάρχει κάτι προς δημοσιοποίηση αυτή τη στιγμή. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να φτιάξουμε την εικόνα μας που χαλάσαμε μόνοι μας και να πάμε στον τελικό».

...το αν υπάρχουν νεότερα στο θέμα τελικού: «Τα νεότερα θα αναμένονται από το υπουργείο και την ΚΟΠ. Είναι πολυσέλιδη η αναφορά μας και είμαστε έτοιμοι για να τηρήσουμε όλα τα μέτρα. Δεν τίθεται θέμα ισονομίας και δεν μοιάζει με οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι. Μιλούμε για ένα παιχνίδι-γιορτή που οι δυο ομάδες ξεκινούν από μηδενική βάση. Με βάση τα δεδομένα από τις 10 Μαΐου οι εμβολιασμένοι θα κινούνται διαφορετικά από τον υπόλοιπο κόσμο και εμείς λέμε ‘γιατί όχι αυτοί να μην μπορούν να έρθουν στο γήπεδο;’. Θεωρώ πως δεν είναι παράλογο αυτό που ζητάμε και ως τέτοιο δίνουμε κάποιες πιθανότητες να εισακουστούμε. Είναι και άλλα ζητήματα όμως όπως η ώρα του αγώνα που είναι στις 21:00 και πρέπει να το δούμε. Παράλληλα είδαμε το παιχνίδι Ομόνοια – Απόλλων να ορίζεται στις 10 Μαΐου στις 20:00 το βράδυ και ενώ η απαγόρευση κυκλοφορίας έρχεται στις 23:00, όπως και την ημέρα του τελικού. Αν επιτραπεί ο πανηγυρισμός του πρωταθλήματος με οποιοδήποτε τρόπο θα πρέπει να επιτραπεί και στο κύπελλο».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο