Το τρίτο ημίχρονο από το Μακάρειο: "Απογοήτευση, είναι βαρύ το σκορ"

Διαβάστε τι δηλώσαν οι προπονητές Δόξας και Καρμιώτισσας μετά το τέλος τπου αγώνα και τη νίκη της ομάδας του Μαρίνου Σατσιά με 6-1 επί της ομάδας του Γιαννάκη Ποντικού. 

τι είπαν οι δυο: 

Γιαννάκης Ποντικός: "Ενα βαρύ σκορ. Με αφήνει πολύ απογοητευμένο. Έμαθα στο ποδόσφαιρο να κρατιέται από τα θετικά. Θα δω τα θετικά σήμερα. Ήταν η συμμετοχή νεαρών ποδοσφαιριστών. Κερδίσαμε τον Δημητρίου που δείχνει εξελίξιμος. Είναι το κέρδος μας. Μας αδικεί το σκορ. Δεχτήκαμε εύκολα γκολ. Πρέπει να συνεχίσουμε και να τελειώσουμε το πρωτάθλημα. Να αξιοποιήσουμε τους νεαρούς. Για να δημιουργήσεις το μέλλον πρέπει να πληρώσεις ένα τίμημα. Δεν θα τα βάλουμε κάτω. Πρέπει να ήμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Θα αξιοποιήσουμε τον Δημητρίου, είναι ένας 17χρονος ποδοσφαιριστής. Θέλουμε να γίνει ένα περιουσιακό στοιχείο για την Καρμιώτισσα".

Μαρίνος Σατσιάς: "Συγχαρητήρια στους παίκτες. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, παραγωγικό. Είναι προς τιμήν του συναδέλφου που βάζει νεαρούς. Χρησιμοποιεί παιδιά ώστε να μπορεί να τα αναδείξει. Εμείς θα προσπαθήσουμε να έχουμε όσο περισσότερους παίκτες γίνεται στην διάθεση μας. Τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Χρειαζόμαστε βαθμούς. Είμαστε σε μια καλή θέση αλλά δεν τελείωσε τίποτα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο