«Ο Σαχάρ θα φύγει από τον ΑΠΟΕΛ, όχι λόγω των ικανοτήτων του, αλλά...»

Η αγωνιστική περίοδος 2020/21 δεν θα βρει τον Μπεν Σαχάρ στον Αρχάγγελο, μολονότι ο Ισραηλινός επιθετικός διατηρεί συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ και για την επόμενη χρονιά.

Αυτό υποστηρίζει με σημερινό της δημοσίευμα η ιστοσελίδα sports.walla.co.il του Ισραήλ, η οποία επικαλείται το χρέος των 24+ εκατομμυρίων ευρώ των «γαλαζοκιτρίνων» ως την αιτία που θα ωθήσει τον Σαχάρ στην αποχώρηση από την ομάδα.

«Ο ΑΠΟΕΛ έχει ανακοινώσει χρέη 24 εκατομμυρίων ευρώ και θα αναγκαστεί να αποδεσμεύσει ορισμένους ποδοσφαιριστές. Μολονότι ο Μπεν Σαχάρ υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι για δύο χρόνια, είναι πιθανό ότι το καλοκαίρι θα αναγκαστεί να αποχωρήσει από το σύλλογο, ο οποίος του πληρώνει μισθό περίπου 290.000 ευρώ ανά σεζόν. Και δεν πρόκειται για την ικανότητα του Ισραηλινού επιθετικού, αλλά για τα οικονομικά προβλήματα του ΑΠΟΕΛ.

Χθες, ο ΑΠΟΕΛ αποκάλυψε ότι έχει χρέος περίπου 24 εκατομμυρίων ευρώ και αυτό σημαίνει ότι θα είναι απαραίτητο να αρχίσουν οι περικοπές και η εξοικονόμηση χρημάτων. Οι οικονομικές προβλέψεις των αφεντικών του συλλόγου για την επόμενη σεζόν βασίστηκαν σε μεγάλο βαθμό στη συμμετοχή σε μια ευρωπαϊκή συμμετοχή, αλλά ο ΑΠΟΕΛ βιώνει μια καταστροφική σεζόν και δεν θα παίξει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη σεζόν 2021/22.

Η άμεση επίπτωση θα είναι ένα σχέδιο ανάκαμψης που θα περιλαμβάνει την απελευθέρωση και / ή τις πωλήσεις ορισμένων από τους παίκτες του υφιστάμενου ρόστερ, με τον Μπεν Σαχάρ να είναι στη σχετική κατηγορία. Ο Ισραηλινός επιθετικός δανείστηκε στον ΑΠΟΕΛ για δύο χρόνια και πέρα από την τρέχουσα σεζόν, έχει ακόμη μία σεζόν συμβόλαιο. Ο Σαχάρ, που εξακολουθεί να ανήκει στην Χάποελ Μπερ Σεβά, έχει σημειώσει 6 γκολ σε 31 παιχνίδια στο κυπριακό πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν. Όπως και οι άλλοι συμπαίκτες του, υπέφερε από λανθασμένες επιλογή προπονητών από τη διοίκηση και είχε πτωτική πορεία», σημειώνεται στο δημοσίευμα.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο