Αρκεί η «συμπάθεια» για να παραμείνει;

Η έλευση του Σάββα Πουρσαϊτίδη στον ΑΠΟΕΛ αναγέννησε πολλούς ποδοσφαιριστές που το προηγούμενο διάστημα έδειχναν να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες απαιτήσεις της Ομάδας. Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Του Γιάννου Ιωάννου

Ο Βελγοέλληνας ακραίος επιθετικός ξεκίνησε πολύ άσχημα τη σεζόν με την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου της ομάδας να του ασκεί μεγάλη κριτική. Τόσο επί Ουζουνίδη όσο και επί ο Μακάρθι, ο 28χρονος δεν είχε την απόδοση που ανέμεναν όλοι στον «Αρχάγγελο».

Με την άφιξη του Σάββα Πουρσαϊτίδη το σκηνικό άλλαξε ριζικά. Ο Κλωναρίδης παρουσιάστηκε αλλαγμένος προς το καλύτερο συνεισφέροντας στην ομάδα τόσο με γκολ αλλά και με ασίστ. Δε θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε ότι το προηγούμενο τρίμηνο ήταν από τους κορυφαίους στην ομάδα.

Παρ’ όλα αυτά, στα τελευταία παιχνίδια δείχνει πεσμένος και ανήμπορος να βοηθήσει ουσιαστικά. Κυρίως στους αγώνες κυπέλλου με αντίπαλο την Ανόρθωση που όλοι περίμεναν να κουβαλήσει την ομάδα, ήταν κατά γενική ομολογία απογοητευτικός.

Η θέση του στην ομάδα για την επόμενη χρονιά κάθε άλλο από δεδομένη δεν είναι. Το ερώτημα είναι αν η εμφανής συμπάθεια που έχει ο προπονητής των γαλαζοκιτρίνων για αυτόν είναι ικανή να τον κρατήσει στο ρόστερ ή αν ο Ελλαδίτης τεχνικός θα ψάξει να στελεχώσει τα επιθετικά άκρα με μια πολύ πιο ποιοτική λύση.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο