Μπέργκ … Πετράκης και ρίσκα

Τρίτη του Πάσχα, αλλά προφανώς μεγάλη Τρίτη για Ομόνοια και Απόλλωνα. Από την τελική έκβαση των αγώνων τους με ΑΕΚ και Ολυμπιακό αντίστοιχα θα ξεκαθαρίσει αν θα οδηγηθούμε σε «τελικό» πρωταθλήματος την ερχόμενη Δευτέρα (10/5) στο ΓΣΠ.

Βεβαίως, στο τραπέζι είναι και το σενάριο να στεφθεί πρωταθλήτρια η Ομόνοια, αν εξασφαλίσει καλύτερο αποτέλεσμα από τον Απόλλωνα, καθώς η διαφορά τους είναι στο +3 για τους «πράσινους». Προφανώς και οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν με πείσμα τη νίκη και το ερώτημα είναι πόσο θα ρισκάρουν οι προπονητές τους, Μπέργκ και Πετράκης, οι οποίοι ομολογουμένως είναι προπονητές … σχεδόν μηδενικού ρίσκου! Άλλωστε, στο σημείο που είμαστε, μόνο το αποτέλεσμα μετρά.

Και το ερώτημα μεγαλώνει από το γεγονός ότι μια πεντάδα παιχτών από Ομόνοια και Απόλλωνα είναι στο όριο των καρτών και σε περίπτωση που κάποιος ή κάποιοι δεχθούν κίτρινη στους αγώνες με ΑΕΚ και Ολυμπιακό αντίστοιχα, χάνουν το ντέρμπι που ενδεχομένως θα κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή.

Και το ερώτημα αποκτά και μια σημαντική παράμετρο από το γεγονός ότι τους σημερινούς αγώνες θα σφυρίξουν ξένοι διαιτητές...

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο