«Είμαι περήφανος που είμαι προπονητής αυτής της ομάδας»

Ο τεχνικός της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ και τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος:

«Δεν θα μιλήσουμε για τον αγώνα σήμερα. Κερδίσαμε με 0-1, πήραμε τον τίτλο και τους ευχαριστώ όλους. Παίξαμε Τσάμπιονς Λιγκ Play-off παίξαμε ομίλους του Γιουρόπα και κερδίσαμε το πρωτάθλημα είναι όλα φανταστικά.

Συγχαρητήρια σε όλους. Κυρίως στους παίκτες για την μεγάλη προσπάθεια. Ξεκινήσαμε από την Ευρώπη έκαναν απίστευτη δουλειά. Ήταν δύσκολο πρωτάθλημα για όλους και για τον πρόεδρο. Μαζί δώσαμε την μάχη από την αρχή. Ο κόσμος μας έδωσε απίστευτη βοήθεια. Το έβλεπες στα μάτια τους. Είμαι περήφανος σήμερα. Το ήθελαν πολύ και είναι φανταστικό.

Και τόνισε: «Το αφιερώνω σε όλους που συμμετείχαν στην ομάδα φέτος. Σε όλους. Είμαι περήφανος που είμαι προπονητής αυτής της ομάδας».

Για τη συνέχεια, σχολίασε: «Είναι δύσκολο να μιλήσω για την νέα χρονιά. Παίξαμε στην Ευρώπη παίξαμε και στην Κύπρο. Ιστορικά η Ομόνοια δυσκολεύονταν. Είναι νωρίς ακόμη. Να χαρώ αυτές τις στιγμές που είναι μοναδικές».

Σε άλλο σημείο των δηλώσεων του είπε: «Είναι δύσκολο να σκεφτώ τι έγινε μέσα στην σεζόν. Υπήρχαν πολλά παιχνίδια τα Play-off του Τσάμπιονς Λιγκ, οι όμιλοι του Γιουρόπα Λιγκ. Τα είχαν όλα οι παίκτες τους. Ποιότητα, πνεύμα δουλέψαμε όλοι μαζί και πετύχαμε όλα αυτά που έχουμε πετύχει».

Και κατέληξε: «Είμασταν έτοιμοι να παίξουμε και με τον Απόλλωνα. Τώρα θα είναι διαφορετικά τα δεδομένα. Είχαμε την ευκαιρία ξανά να πανηγυρίσουμε. Το κάναμε μια όταν μπήκαμε ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Θα το απολαύσουμε».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο