Ο Α. Δημητρίου για τα τελευταία δευτερόλεπτα στην Αρένα 

Διαβάστε πως ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας Αντρέας Δημητρίου περιέγραψε στο Ράδιο Πρώτο τα τελευταία λεπτά της Αρένας όταν ολοκληρώθηκε ο αγώνας και ανέμεναν όλοι το τελικό αποτέλεσμα στο Τσίρειο. 

«Νιώθαμε ότι ένιωθε ο κάθε Ομονοιάτης. Δεν περνούσαν τα δευτερόλεπτα. Πήραμε τη νίκη και περιμέναμε. Πέρασε όλη η χρονιά από μπροστά μας αλλά στο τέλος κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Δεν θα πάμε σε τελικό πρωταθλήματος. Δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί». 

«Δεν ήταν μόνο η ξηρασία σε τίτλους αλλά και αυτά που βιώνε η Ομόνοια σ’ αυτά τα χρόνια. πέρασε μεγάλη δοκιμασία, άντεξε, έμεινε δυνατό, οργανωθήκαμε πιο σωστά και ήρθαν τα αποτελέσματα». 

«Αυτό που έκανε την διαφορά ήταν πως όλοι είχαν τον ίδιο στόχο, ακόμη και σε ήττες ακόμη και σε σερί αγώνων χωρίς νίκη όλοι είχαν τους ίδιους στόχους. Η διαχείριση των κρίσεων επίσης ήταν σημαντικό». 

«η σεζόν η φετινή είναι εξαιρετικά πετυχημένη. Εν ξέρω αν είναι η πιο πετυχημένη. Πήραμε τον τίτλο, ήμασταν για δεύτερη χρονιά στην πρώτη θέση, ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, είχαμε ένα δύσκολο πρωτάθλημα και αυτό λέει πολλά. Κάποτε ήμασταν στην 7η θέση και είχαμε άλλες 6 ομάδες από πάνω μας». 

«Η πίστη υπήρχε στην ομάδα και κάναμε ένα μεγάλο σερί. Η πρώτη ήττα ήρθε με τον Απόλλωνα». 

«Αν κάποιος κρίνει την εικόνα της Ομόνοιας θα τονίσει το πόσο σταθερή ήττα σε όλη την διάρκεια και δείχνει την δουλειά που έγινε στην ομάδα. Να αφιερώσουμε τον τίτλο στον κόσμο της ομάδας». 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο