Είχε πει στον Παπασταύρου ότι δεν θα προλάβει τους πανηγυρισμούς

Ένα από τα στελέχη του τεχνικού επιτελείου της πρωταθλήτριας Ομόνοιας, ο υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ, Σίμος Ταραπουλούζης, μιλώντας στον "Active" απάντησε σε ερωτήσεις και για τον Σταύρο Παπασταύρου.

«Είναι ο ορισμός του ιδιοκτήτη, παράγοντα τεχνοκράτη. Από τη μέρα που ανέλαβε την Ομόνοια διόρισε ανθρώπους να κάνουν τη δουλειά τους. Μετά με τον ερχομό του Νεόφυτου Λάρκου στο πόστο του Αθλητικού Διευθυντή, έδωσε τα ηνία σε ανθρώπους που πίστευε ότι καταλαβαίνουν από ποδόσφαιρο και τους έδωσε την αρμοδιότητα να εκτελέσουν το έργο που τους ανάθεσε, χωρίς να επεμβαίνει γιατί πιστεύει ότι καταλαβαίνει από ποδόσφαιρο. Αποφασίζουν μόνοι τους, αλλά με έλεγχο. Δεν αποφασίζει κανείς χωρίς έλεγχο, αλλά υπάρχει εμπιστοσύνη από τον κύριο. Παπασταύρου προς τους αρμόδιους ώστε να εκτελέσουν το έργο τους».

Σε ερώτηση αν έχει ποδοδφαιρικές γνώσεις, σχολίασε «Πρέπει να ομολογήσω ότι μας ξαφνιάζει μερικές φορές με τις απόψεις του στα ποδοσφαιρικά δρώμενα. Είναι άνθρωπος που μαθαίνει γρήγορα και του αρέσει να ασχολείται. Καταλαβαίνει τα πάντα, λέει την άποψη του, αλλά ποτέ δεν λειτουργεί με στυλ “εγώ είμαι ο πρόεδρος, εγώ αποφασίζω και θα ισχύσει η άποψή μου”. Μιλάμε, φυσικά για το ποδοσφαιρικό κομμάτι. Στα υπόλοιπα είναι απόλυτος. Στο ποδοσφαιρικό κομμάτι έχει εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που έχει ορίσει να κάνουν τη δουλειά τους».

Όσον αφορά την επικείμενη άφιξή του στην Κύπρο, είπε; «Μας είχε πει εδώ και καιρό ότι θα έρθει στο τελευταίο παιχνίδι, αν διεκδικούμε το πρωτάθλημα, αστειευόμενος. Και του απάντησα, επίσης αστειευόμενος, ότι δεν θα προλάβει τους πανηγυρισμούς γιατί θα το πάρουμε με την ΑΕΚ. Ο πρόεδρος είναι χαμηλών τόνων, δεν του αρέσουν τα πολλά λόγια».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο