Για το αίτημα της Ομόνοιας: «Αφού θα γίνει στον τελικό… γιατί όχι και σε εμάς;»

Την απάντηση του Υπουργείου Υγείας για παρουσία κόσμου της Ομόνοιας στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα περιμένουν στην Ομόνοια. 

Διαβάστε επίσης:  Ομόνοια: Αίτημα για παρουσία κόσμου στον αγώνα με Απόλλωνα

Όπως δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ομόνοιας Δημήτρης Γρηγόρη, μιλώντας στον Sport Fm 95 η Ομόνοια έκανε το αίτημα της και αναμένει την ίδια μεταχείριση όπως θα γίνει και στον τελικό κυπέλλου. 

Η δήλωση του: 

«Εμείς είχαμε στείλει επιστολή σε ΚΟΠ, Υπουργείο και Αστυνομία για να κάνουμε οργανωμένα, γιατί ο κόσμος θα είναι εκεί στο ΓΣΠ. Ζητήσαμε στον αγώνα μας να υπάρχουν κάποιοι φίλαθλοι. Μετά από αυτά που ακούσαμε σήμερα από την Κυβέρνηση θα μας αντιμετωπίσουν ισάξια και θα έχουμε φιλάθλους. Αναμένουμε ίση μεταχείριση και περιμένουμε το Υπουργείο. Από τη στιγμή που θα πανηγυρίσουν είτε η Ανόρθωση είτε ο Ολυμπιακός με τον κόσμο τους, θέλουμε το ίδιο και εμείς. Θα ακολουθήσουμε όλα τα πρωτόκολλα για τον κορωνοιο. Θέλουμε να είναι ελεγχόμενη η κατάσταση και μπορούμε να το κάνουμε και εμείς. Η ΚΟΠ μας στηρίζει και περιμένουμε την τελική έγκριση από το Υπουργείο». 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο