«Είναι δύσκολος άνθρωπος, έχει κάνει πολλά, αλλά είναι ωραίος τύπος»

Σκιαγραφώντας τον Χένινγκ Μπεργκ, ένας εκ των συνεργατών του, ο υπεύθυνος σκάουτινγκ της Ομόνοιας, Σίμος Ταραπουλούζης, είπε και τα ακόλουθα, μιλώντας στον "Active":

Για το πόσο εύκολη είναι η συνύπαρξη μαζί του: «Όσο εύκολη κι όσο δύσκολη μπορεί να είναι η συνεργασία με έναν Νορβηγό προπονητή μεγαλωμένο στην Αγγλία. Είναι δύσκολος άνθρωπος, πολύ εργατικός, πολύ απαιτητικός. Έχει ταιριάξει στο ταμπεραμέντο το δικό μας στον τομέα του να επιζητεί τόσο έντονα την επιτυχία και τους τίτλους. Είναι πολύ απαιτητικός άνθρωπος, δεν δέχεται την αποτυχία, δεν δέχεται την ήττα. Εμείς οι Κύπριοι είμαστε το ίδιο».

Κληθείς να πει τη μεγαλύτερη παραξενιά του Μπεργκ, απάντησε: «Έχει κάνει πολλά, αλλά είναι πάντα με χαμόγελο και με ωραίο στυλ. Δεν μειώνει ποτέ κανέναν, αυτό το έχει καταφέρει σε όλους μας. Το να λες στους άλλους αυτό που θέλεις σε έντονο ύφος χωρίς να τον προσβάλεις. Έχει κάνει πολλά, να μην μπούμε σε λεπτομέρειες, αλλά είναι ωραίος τύπος. Περνάμε πολύ ωραία με τα κάτω μας, τα πάνω μας, αλλά θεωρώ μεγάλο κέρδος για την Ομόνοια και το κυπριακό ποδόσφαιρο που έχουμε τον Χένινγκ Μπεργκ στην ομάδα μας».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο