Η επιστολή του Υπουργείου Υγείας στην Ομόνοια

Η Ομόνοια ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας για την αρνητική απάντηση που έχει λάβει από το Υπουργείο Υγείας για παρουσία κόσμου στον τελευταίο αγώνα για την απονομή του πρωταθλήματος τη Δευτέρα  κόντρα στον Απόλλωνα. 

Η ενημέρωση: 

Ενημερώνουμε πως το Υπουργείο Υγείας έχει απορρίψει το αίτημά μας για παρουσία κόσμου στο στάδιο ΓΣΠ για την απονομή του πρωταθλήματος στην ομάδα μας, όπως δηλαδή έχει δώσει έγκριση να γίνει πέντε μέρες αργότερα για τον τελικό κυπέλλου. 

Σύμφωνα με το αιτιολογικό που μας έχει αποστείλει το Υπουργείο Υγείας, το αίτημά μας έχει απορριφθεί καθώς: «Η απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου αφορά μόνο τον Τελικό Κυπέλλου και δεν δύναται μονομερής παρέκκλιση από τον Υπουργό Υγείας των αποφάσεων του Υπουργικού Συμβουλίου και των Διαταγμάτων που εκδίδονται βάση των εν λόγω αποφάσεων».

Επιπλέον, στην ενημέρωση που μας έχει αποστείλει το Υπουργείο Υγείας, σημειώνει: «Όπως αναφέρθηκε από τον Υπουργό Υγείας στη χθεσινή του διάσκεψη η αποκλιμάκωση των μέτρων θα είναι βαθμιαία και ανάλογα με την επιδημιολογική εικόνα όπως θα εξελίσσεται. Η άρση των διάφορων περιορισμών (όπως τη συμμετοχή φιλάθλων στον τελικό του κυπέλλου), στόχο έχει την ψυχολογική ανάταση των πολιτών μετά από τις πολύμηνες θυσίες. Η επιστροφή όμως σε πιο φυσιολογικές συνθήκες πρέπει να γίνει με ασφάλεια και προσοχή. Για αυτό τον λόγο, δεν μπορούν στο παρόν στάδιο να καταργηθούν εντελώς όλοι οι περιορισμοί. Προσαρμόζονται όμως στα δεδομένα της περιόδου που διανύουμε τώρα».

Για τυχόν εξελίξεις επί του θέματος, θα επανέλθουμε. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο