«Σχέδιο δράσης για την φιέστα της Ομόνοιας»

Ανησυχία προκαλεί στην Αστυνομία η κινητοποίηση των φιλάθλων της Ομόνοιας, αφού παρουσιάζονται έτοιμοι να δώσουν το παρών τους κανονικά στο παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στον Απόλλωνα όπου θα γίνει η απονομή μετά την άρνηση του Υπουργείου για παρουσία φιλάθλων (15%).

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Χρίστου, παραχώρησε δηλώσεις (Super Sport FM) και αναφέρθηκε στην ερχόμενη Δευτέρα.

Το σχετικό απόσπασμα: «Είναι θέμα που μας απασχολεί, η αντίδραση του κόσμου, στην προηγούμενη συγκέντρωση πήγαν όλα καλά. Τώρα εμείς πρέπει να προβαίνουμε σε ελέγχους και για τον αγώνα της Δευτέρας, υπάρχει σχέδιο δράσης για την αστυνόμευση. Στόχος και σκοπός μας είναι να μην δημιουργηθούν επεισόδια, εμείς ακολουθούμε τις οδηγίες που υπάρχουν. Όπως σε όλες τις εκδηλώσεις, οφείλουμε να κάνουμε την δουλειά μας και στον συγκεκριμένο αγώνα για να κυλήσουν όλα ομαλά. Εμείς καλούμε τον κόσμο να τηρεί τα μέτρα για την δημόσια υγεία και ασφάλεια. Περιπτώσεις όπως το παιχνίδι είναι πάντα επικίνδυνες αλλά ευχόμαστε να μην έχουμε επεισόδια».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο