«Ξεκάθαρη εμπάθεια προς την ΟΜΟΝΟΙΑ. Αυτή τη γιορτή δεν θα μας την χαλάσετε!»

Με ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί της Ομόνοιας περνούν στην αντεπίθεση και ασκούν δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για την απόφαση του υπουργείο Υγείας να μην επιτρέψει -σε αντίθεση με τον τελικό του κυπέλλου- την παρουσία οπαδών της ομάδας στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα την ερχόμενη Δευτέρα στο ΓΣΠ, όπου θα γίνει και η απονομή του τίτλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:

Μεγάλο ποτάμι φουσκωμένο η οργή του ΛΑΟΥ μετά την προκλητική απόφαση της Κυβέρνησης για απόρριψη του αιτήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για παρουσία κόσμου στη φιέστα τίτλου της Δευτέρας κατόπιν επίδειξης Coronapass και για πληρότητα 15% του γηπέδου, όπως θα ισχύσει ακριβώς στον τελικό κυπέλου 5 ημέρες αργότερα.

Ως ΣΥΦΙ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καταδικάζουμε απερίφραστα αυτή την ετσιθελική και επιλεκτική απόφαση της Κυβέρνησης που δεν στηρίζεται πάνω σε κανένα επιδημιολογικό δείκτη. Τι νομίζετε κύριοι, ότι θα κάτσουμε και θα σας ακούμε να μας ταϊζετε κουτόχορτο; Να μας λέτε ότι η χαλάρωση μέτρων για τον Τελικό Κυπέλου είναι για ψυχολογική ανάταση του κόσμου ενώ όταν πρόκειται για τη φιέστα τίτλου να μας λέτε ότι χρειάζεται προσοχή και προέχει η ασφάλεια;;; Σας είδαμε πως αντιδράσατε και όταν ο Αρχιεπίσκοπος σας απείλησε για τις λειτουργίες της Μεγάλης Εβδομάδας.

Πρόκειται για ξεκάθαρη εμπάθεια προς την ΟΜΟΝΟΙΑ και την Ιστορία της. Αυτή τη γιορτή δεν θα μας την χαλάσετε! Ο ΛΑΟΣ να ετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη φιέστα τίτλου που έγινε ποτέ στη Λευκωσία. Τέτοια που να αρμόζει στην Βασίλισσα 11 χρόνια μετά το τελευταίο πρωτάθλημα.

Υ.Γ: Σε κάθε περίπτωση καλούμε το ΛΑΟ, Κυριακή και Δευτέρα να προχωρήσει σε εξέταση rapid test για να μπορούμε να στήσουμε τη φιέστα μας όπως θέλουμε, με πρώτο μέλημα την υγεία όλων!

ΣΥ.ΦΙ. Λευκωσίας – Green Fanatics

ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού

ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας

Όμιλος Γυναικών Ομόνοιας

Κοκκινοχώρια Crew

ΣΥ.ΦΙ. Σολιάς

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο