«Τέλος! Θα είστε πάντα στην καρδιά μου»

Ένας σπουδαίος τερματοφύλακας, που συνέδεσε το όνομά του με μεγάλες επιτυχίες της ΑΕΚ Λάρνακας, αποχωρεί και στέλνει μήνυμα στον κόσμο. Ο λόγος για τον Τόνιο Ραμίρεθ, ανάρτηση του οποίου στα social media αναφέρει:

«Τέλος! Μια άλλη σεζόν που τελειώνει με 10 παιχνίδια και 7 clean sheets, σίγουρα το χειρότερο που θυμάμαι από τότε που είμαι επαγγελματίας. Ένας χρόνο που ξεκίνησε άσχημα από την αρχή και συνεχίστηκε μέχρι το τέλος, υπάρχουν πολλά εμπόδια που με έβαλαν … σε ένα σύλλογο που ένιωσα βαθιά μέσα μου, αλλά τελικά νιώθω απελευθερωμένος από τα πάντα και τώρα νιώθω ελεύθερος και χαρούμενος.

Σήμερα, 7 Μαΐου 2021, ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω αυτό τον σύλλογο και όλους τους ανθρώπους του. Έχουν περάσει 3 χρόνια από την επιστροφή μου και έχουν συμβεί πολλά πράγματα, τόσο καλά όσο και κακά.

Αλλά πάνω από όλα, είμαι πολύ περήφανος για αυτό που έχουμε επιτύχει ως ομάδα αυτή τη φορά: 2η θέση στο πρωτάθλημα, μπαίνοντας σε στους ομίλους του UEFA και 1 Super Cup. Αλλά πάνω από όλα, έχουμε πάντα αγωνιστεί για την κορυφή.

Ήταν 2 από τα 3 υπέροχα χρόνια για μένα, την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Η αλήθεια είναι ότι έχω ερωτευτεί την Κύπρο γιατί αυτή τη φορά έχω γνωρίσει ανθρώπους που ήδη θεωρώ φίλους. Η Κύπρος και ο λαός της θα είναι πάντα στην καρδιά μου!

Θέλω να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό που εργάζεται για το σύλλογο, για την υποστήριξη που μου έδιναν πάντα κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στη Λάρνακα.

Χάρη στους προπονητές που είχα και σε όλους τους συμπαίκτες μου με τους οποίους έχω περάσει ώρες και ώρες στα αποδυτήρια, τα ξενοδοχεία. Χάρη στο ιατρικό προσωπικό, τους προπονητές, γιατί όλοι με φρόντιζαν όπως ο γιος τους, ήταν πάντα στη διάθεσή μου.

Και τέλος, ευχαριστούμε στους πραγματικούς οπαδούς! Πάντα ένιωθα πολύ αγάπη και υποστήριξη από εσάς. Έχω αφήσει όλα όσα είχα στο γήπεδο γι’ αυτή την ομάδα, για το σήμα και για εσάς. Ήταν υπερηφάνεια που έπαιξα για σας. Ελπίζω να ήταν τόσο ευχάριστο για εσάς, όσο για μένα που σας είχα μαζί μου.

Τα λέμε σύντομα, ευχαριστώ».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο