Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΑΠΟΕΛ: Παραιτήθηκε ο Γιώργος Γεωργίου

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον ΑΠΟΕΛ. Ο πρόεδρος του Σωματείου Γιώργος Γεωργίου παραιτήθηκε και πλέον η επόμενη ημέρα γίνεται ακόμα πιο... θολή στο γαλαζοκίτρινο οικοδόμημα.

Ο λόγος που οδήγησε τον κ. Γεωργίου στην παραίτηση είναι το αρνητικό κλίμα που δημιουργήθηκε στα ενδότερα του Σωματείου και η έντονη κριτική που δέχθηκε από τα μέλη του Δ.Σ για τη θέση που πήρε στην άτυπη συνάντηση που έγινε πριν λίγες ημέρες στο ΓΣΠ, ενόψει της Γενικής Συνέλευσης της εταιρείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ο πρόεδρος του Σωματείου ήταν προσκεκκλημένος στη συγκεκριμένη συνάντηση και όταν η κατάσταση ανάμεσα στις δυο πλευρές πήγε να ξεφύγει, πήρε το λόγο και κατέθεσε πρόταση για κοινό συμβούλιο.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως από τη στιγμή που θα εφαρμοστεί η πρόταση του Γιάννη Δημητρίου και θα υπάρχει οικονομική επιτροπή που θα ελέγχει τα πάντα, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία το πρόσωπο που θα βρίσκεται στην προεδρία.

Η παρερμηνεία της θέσης του δημιούργησε αρνητικό κλίμα στο Σωματείο και ως εκ τούτου αποφάσισε να αποχωρήσει από την προεδρία προκειμένου να μην χρεωθεί το οτιδήποτε.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο