Κετσπάγια: «Πέρσι έγινε ένα ποδοσφαιρικό έγκλημα»

Διαβάστε τι είπε ο τεχνικός της Ανόρθωσης Τιμουρ Κετσπάγια μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο φινάλε της χρονιάς, για την εικόνα της ομάδας του λίγες ημέρες πριν τον μεγάλο τελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. 

Τι είπε: 

«Φαίνεται ότι πνευματικά και σωματικά δεν ήμασταν στον σημερινό αγώνα και αυτό δεν είναι δικαιολογία. Σε μια εβδομάδα είναι ο τελικός κυπέλλου και όταν παρουσιάζεσαι έτσι σημαίνει κάτι δεν είναι καλά. Όλη την χρονιά δεν είχαμε σταθερότητα και δεν είχαμε παίκτες που θα κάνουν την διαφορά. Μας έμειναν άλλες έξι μέρες μέχρι τον τελικό και η προσοχή είναι σ’ αυτόν τον αγώνα»  

«Δεν μας ικανοποίησε ούτε ο Ελουντού ούτε ο άλλος. Αν είχα και άλλες αλλαγές θα έκανα» 

«Είναι πολύ πετυχημένες οι χρονιές μου στην Ανόρθωση. Έγινε πέρσι ένα ποδοσφαιρικό έγκλιμα που σταμάτησε το ποδόσφαιρο. Φέτος διεκδικούμε ένα τρόπαιο. Τελευταία φορά ήμουν πάλι εγώ εδώ που έβλεπε τρόπαιο η Ανόρθωση. Η χρονιές είναι πετυχημένες. Αν κάνω ανασκόπηση είμαι περήφανος για την ομάδα μου σ’ αυτά τα δυο τελευταία χρόνια. δυστυχώς όλοι είναι προπονητές. Οι πράξεις είναι που μετράνε. Έχουμε δείξει και φέτος και έχουμε ένα παιχνίδια για να πάρουμε τον τίτλο». 

«Ελπίζω να αλλάξουμε μέχρι τότε. Δεν δικαιούσαι να έχει τέτοια εμφάνιση στον τελικό»

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο