''Θα ζήσουν κάτι που δεν ξανάζησαν!"

Ετοιμάζονται ενόψει τελικού οι Μαχητές και υπόσχονται μια σπουδαία βραδιά αν η ομάδα τους πάρει το κύπελλο. Πιο κάτω η ανακοίνωση και όσα σχεδιάζουν:

"Αδέλφια Ανορθωσιάτες και Ανορθωσιάτισσες,

Μετά από 13 ολόκληρα χρόνια ήρθε η στιγμή να ζήσουμε την παρουσία της ομάδας μας σε ένα τελικό κυπέλλου. Εν μέσω πανδημίας και εν μέσω περιορισμών έχουν γίνει όσο το δυνατό οι κατάλληλες προετοιμασίες ώστε το βράδυ του Σαββάτου να μπορέσει ο κόσμος να ζήσει αυτό που όλοι περιμένουμε. Μια βραδιά γεμάτη ΑΝΟΡΘΩΣΗ, μια βραδιά που αν η ομάδα μας επικρατήσει του Ολυμπιακού τον οποίο και σεβόμαστε, τότε οι πρωταγωνιστές θα ζήσουν κάτι που οι πλείστοι δεν το έχουν ζήσει σε όλη τους την καριέρα. 

Καλούμε τον κόσμο όπως στηρίξει και βρεθεί σε όλο αυτό το διήμερο ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΙΚΗΣ τρέλας που θέλουμε να μείνει αξέχαστο. Θέλουμε μέσα σε λογικά πλαίσια να αφεθούμε στον δικό μας γαλανόλευκο κόσμο όπως λέει και το σύνθημα μας. Πάμε να κερδίσουμε αυτό το τρόπαιο για την Αμμόχωστο, για την Ιδέα του 1911, για τις νέες γενιές, για τον κόσμο και για όσους μας άφησαν νωρίς και μ´όλη τους την καρδιά τραγουδάνε το όνομα σου. 

Διαβάστε πιο κάτω αναλυτικά το πρόγραμμα τελικού όπως διαμορφώθηκε από τον Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου :

Παρασκευή 14.05
 18:00 - Εμψύχωση της ομάδας με το τέλος της προπόνησης και συνοδεία προς το ξενοδοχείο.
Pre - Game Party στον σύνδεσμο μας Famagusta Ghetto στο Ξυλοφάγου.

Σάββατο 15.05
 13:00 - Συνάντηση στον σύνδεσμο μας στο Ξυλοφάγου. 
 15:00 - Μεγάλη αυτοκινητοπομπή σε όλα τα ΜΠΛΕ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΡΙΑ με τελικό προορισμό το γήπεδο μας «Αντώνης Παπαδόπουλος».
20:30 - Παρακολουθούμε τον αγώνα σε γιγαντοοθόνη στο χώρο στάθμευσης του σταδίου μας.

Παρακαλούμε όλο τον κόσμο που θα μαζευτεί σε κάθε εκδήλωση για το διήμερο όπως ακολουθεί τις οδηγίες των υπευθύνων για την καλύτερη οργάνωση. Τόσο στην προπόνηση όσο και την μέρα του αγώνα. Για οτιδήποτε άλλο θα ενημερώνεται ο κόσμος συν το χρόνο. 

Τέλος να αναφέρουμε ότι δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα από τις 18:30 μέχρι τις 20:30 θα υπάρχει διαμορφωμένος χώρος με προϊόντα του τμήματος Anorthosis Famagusta Esports όπου θα βρείτε και δικά μας προϊόντα ως προς την ενίσχυση του τμήματος. Για ποια προϊόντα θα είναι εκεί θα ενημερωθείτε εντός της ημέρας από το Maxhtec Shop. 

13 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝΕ ΠΟΛΛΑ - ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ, ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
Με εκτίμηση 
Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο