Μηνά: «Μύριζε ανατροπή το παιχνίδι»

Ο Κωνσταντίνος Μηνά, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία της Νέας Σαλαμίνας με τον Εθνικό, ανέφερε:

«Στις πρώτες δύο ευκαιρίες, σκόραρε δύο γκολ ο Εθνικός. Βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα να ισορροπήσουμε, να δημιουργήσουμε φάσεις. Δεν καταφέραμε όμως αρχικά να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο, που θα μας βοηθούσε. Κάναμε μία συζήτηση στο ημίχρονο και είπαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο έδειξαν πραγματικά οι παίκτες μου το πόσο ωραίο ποδόσφαιρο μπορούν να παίξουν, με γρήγορο τέμπο με αλλαγές παιχνιδιού. Ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση. Αυτό που είπαμε είναι πως ο ασφαλέστερος τρόπος να πάρεις αποτέλεσμα, είναι μέσω απόδοσης, ψηλής απόδοσης. Μύριζε ανατροπή το παιχνίδι, το πιέσαμε, ήμασταν κοντά, δυστυχώς δεν καταφέραμε να το γυρίσουμε.

Κρατάμε την προσπάθεια και την απόδοση και από τώρα αρχίζουμε την προετοιμασία για το ματς με την Πάφο. Θα είναι δύσκολος αγώνας. Από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω τους 20 οπαδούς που ήταν στην κερκίδα. Όταν έχανε η ομάδα με 2-0 δεν έχασαν την ελπίδα τους. Μας βοήθησαν πάρα πολύ. Ήταν συγκλονιστική η βοήθεια που είχαμε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει ώστε η ομάδα να υλοποιήσει το στόχο της. Προχωρούμε».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο