Ξιούρουππας: "Το μεγαλύτερο κέρδος της Ομόνοιας ήταν..."

Το μεγαλύτερο κέρδος από τη φετινή εξαιρετική και απόλυτα πετυχημένη χρονιά της πρωταθλήτριας ήταν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της, ανέφερε μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Πανίκος Ξιούρουππας.

Διαβάστε τις δηλώσεις που έκανε στον  Super Sport FM 104,0

Αναλυτικά όσα είπε για την Ομόνοια:

Για την Ομόνοια: «Δικαιωματικά η Ομόνοια είναι πρωταθλήτρια Κύπρου, με την απόδοσή της μέσα στο γήπεδο. Το μεγαλύτερο κέρδος ήταν οι νεαροί ποδοσφαιριστές, έξι στο σύνολο, τους οποίους εμπιστεύτηκε ο προπονητής σε δύσκολους αγώνες. Αυτά τα παιδιά θα συνεχίσουν τα επόμενα χρόνια με τις εμπειρίες που απέκτησαν φέτος, αλλά και με τους έμπειρους ποδοσφαιριστές της ομάδας, θα αποτελέσουν τον κορμό της ομάδας τα επόμενα χρόνια. Είδαμε φωτογραφίες να κλαίνε κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών».

Τα συστατικά της επιτυχίας: «Στα συστατικά της επιτυχίας η ηρεμία της διοίκησης, το δυνατό προπονητικό τιμ και το δυνατό ρόστερ από πλευράς ποδοσφαιριστών».

Για την επόμενη μέρα: «Οι πανηγυρισμοί σε κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουν από τους ανθρώπους στο «Ηλίας Πούλλος». Είμαι σίγουρος πως θα έχουν ξεκινήσει δουλειά, ώστε να προετοιμάσουν το νέο ρόστερ της ομάδας για να στελεχωθεί η ομάδα έγκαιρα και να είναι έτοιμη για τις ερχόμενες Ευρωπαϊκές και Εγχώριες υποχρεώσεις».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο