ΑΠΟΕΛ: Προχωράνε με Θεοδώρου, έτοιμοι για Ηλία

Η επικύρωση της συμφωνίας του ΑΠΟΕΛ με τον Δημήτρη Θεοδώρου είναι θέμα χρόνου. Οι γαλαζοκίτρινοι ως γνωστό συμφώνησαν με τον Κύπριο επιθετικό της ΕΝΠ και εκείνο που απομένει είναι η ανακοίνωση από την εταιρεία.

Το γεγονός ότι η ομάδα του Παραλιμνίου βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στη Β’ Κατηγορία, πιθανόν να διαφοροποιήσει τη συμφωνία στο οικονομικό, αφού ο ποδοσφαιριστής είχε συμβόλαιο με τους βυσσινί. Ωστόσο από τη στιγμή που υποβιβαστεί η ΕΝΠ, ο ποδοσφαιριστής –όπως και οι συμπαίκτες του- θα μείνει ελεύθερος και ο ΑΠΟΕΛ δεν πρόκειται να πληρώσει για την απόκτηση του. Εκτός βέβαια, αν η συμφωνία έγινε από προηγουμένως με εμπλεκόμενες όλες τις πλευρές.

Εκτός από τον 24χρονο Θεοδώρου, ο ΑΠΟΕΛ γλυκοκοιτάζει ακόμη μια περίπτωση Κύπριου επιθετικού. Του Μάριου Ηλία που αγωνίζεται στον Εθνικό. Εδώ, όμως, τα δεδομένα είναι διαφορετικά λόγω του ότι η ομάδα της Άχνας έχει πολλές πιθανότητες να μείνει στην Κατηγορία και ως εκ τούτου για να αποδεσμεύσει οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή της θα πρέπει να αποζημειωθεί.

Όπως και να ‘χει ο ΑΠΟΕΛ είναι έτοιμος και για τα δυο ενδεχόμενα και δεν αποκλείεται να έγιναν οι πρώτες επαφές για την απόκτηση του 25χρονου.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο