Νίκος Παναγιώτου: "Ήταν ένα τρόπαιο που έλειπε από όλους"

Τη συγκίνηση του για τη ζωντάνια των φιλάθλων μετά τις κατακτήσεις των τροπαίων από Ομόνοια και Ανόρθωση που του θύμισαν άλλες εποχές εξέφρασε μέσω του Ράδιο Πρώτο ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Ανόρθωσης και τέως προπονητής στον Ονήσιλο Σωτήρας, Νίκος Παναγιώτου.
Ο κ. Παναγιώτου μίλησε για την κατάκτηση του τροπαίου από την Ανόρθωση και υπογράμμισε την ανάγκη για ανανέωση του ρόστερ.

«Ένα τρόπαιο διώχνει τα μαύρα σύννεφα, την κακή ενέργεια την μουρμούρα. Είναι η ανταμοιβή των κόπων για όλους στην ομάδα. Ο τίτλος σου δίνει περισσότερη δύναμη για τις επόμενες επιτυχίες. Η Ανόρθωση είχε 13 χρόνια να πανηγυρίσει τρόπαιο με αποτέλεσμα η ομάδα να ζημιώνεται χρόνο με το χρόνο. Ήταν ένα τρόπαιο που έλειπε από τον κόσμο, τη διοίκηση και τους παίκτες».

Για την επόμενη χρονιά: «Φαίνεται ότι το επόμενο πρωτάθλημα θα έχει περισσότερες συγκηνίσεις. Ήμουν υποστηρικτής των 14 ομάδων για να μην έχει αδιάφορες, όπως φέτος. Δεν είχαμε τον κόσμο στη φετινή περίοδο και αυτό φάνηκε στον παράγοντα έδρα».

Αν η Ανόρθωση χρειάζεται ενίσχυση: «Θέλει ενδυνάμωση το ρόστερ, περίπου  40%. Ο ιδανικότερος είναι ο προπονητής, αλλά προσωπική μου άποψη είναι πως η ομάδα χρειάζεται μια μεγάλη ανανέωση για να έχει απαιτήσεις και να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν μπορούν να αντέξουν το βάρος της φανέλας».

Για την επόμενη ημέρα του Νίκου Παναγιώτου: «Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Ονήσιλου. Θα βγάλω μια ανακοίνωση σύντομα. Συγχαρητήρια σε ΠΑΕΕΚ και Άρη που άξιζαν την άνοδο. Κρίμα για τον Οθέλλο που έχασε την άνοδο στις καθυστερήσεις. Συγχαρητήρια επίσης στην Ομόνοια και στην Ανόρθωση».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο