Οκριασβίλι: «Έχω προτάσεις από Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ!»

Μιλώντας στον Active ο μεσοεπιθετικός της Ανόρθωσης Οκριασβλιλι, τόνισε ανάμεσα σε αλλά για τις προτάσεις που του έγιναν από Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ. 

Αναλυτικά το σχετικό απόσπασμα

Το συμβόλαιο σου με την Ανόρθωση ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα. Θέλεις να μείνεις στην Ανόρθωση; «Τώρα σας μιλάω από τα γραφεία της ομάδας στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”. Είχα συνάντηση με τον κ. Χαμπουλλά για το μέλλον μου. Έχω κάποιες προτάσεις, όμως δεν μου αρέσει να μιλάω προτού υπογράψω. Μάλλον δεν θα μείνω στην Ανόρθωση, το πιθανότερο ούτε στην Κύπρο, αλλά θα μου λείψουν όλα όσα έζησα εδώ».

Οι προτάσεις που έχεις είναι από τη Ρωσία; «Έχω προτάσεις από τη Ρωσία, από την Τουρκία, από την Κύπρο, από τη Σαουδική Αραβία, από την Κορέα. Έχω 6-7 προτάσεις για να υπογράψω».

Είπες ότι έχεις προτάσεις από κυπριακές ομάδες. Από ποιες ομάδες; Από την Ομόνοια; «Έχω προτάσεις από την Ομόνοια και τον ΑΠΟΕΛ. Δεν έχω υπογράψει πουθενά. Τώρα θα πάω στη Γεωργία για την εθνική ομάδα και μέχρι το τέλος του Μάη θα αποφασίσω και θα διαλέξω που θα πάω. Θα σας κρατάω ενήμερους (γέλια)».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο