Τάμαρι: «Θα επιστρέψω στον ΑΠΟΕΛ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ...»

Η εμπειρία του στο σύλλογο και η σχέση του με τους οπαδούς του ώθησαν τον Μούσα αλ Τάμαρι στη δήλωση πως κάποια στιγμή θα φορέσει ξανά τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ.

Ο Ιορδανός διεθνής παραχώρησε συνέντευξη στο Jordan Sports Channel, μίλησε για την εμπειρία του στη Λεουβέν, τις διαφορές βελγικού και κυπριακού πρωταθλήματος, καθώς και για τα μελλοντικά του σχέδια.

«Υπάρχουν πολλές διαφορές μεταξύ κυπριακού και βελγικού πρωταθλήματος και το κάθε ένα έχει τα δικά του πλεονεκτήματα. Το βελγικό πρωτάθλημα είναι πιο δυνατό από το κυπριακό όσο αφορά τις τακτικές και την τεχνική, αλλά το πάθος του κόσμου για το παιχνίδι είναι αυτό που χαρακτηρίζει την Κύπρο.

Η εμπειρία μου με τομ ΑΠΟΕΛ ήταν εξαιρετική. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τους οπαδούς εκεί. Νομίζω ότι μια μέρα θα επιστρέψω στο σύλλογο. Η διοίκηση ήθελε να επεκτείνει το συμβόλαιο μου για δύο επιπλέον σεζόν, οπότε απέρριψαν αρκετές προτάσεις που ήρθαν για εμένα, προτού πάω στο Βέλγιο. Στον ΑΠΟΕΛ πρότεινα τον Ομάρ Χάνι».

Όσο για τις εντυπώσεις του από το Βέλγιο, δήλωσε: «Ο κόσμος του επαγγελματισμού είναι εντελώς διαφορετικός από αυτό που βλέπουμε στα τοπικά μας γήπεδα. Ένας παίκτης στο Βέλγιο ξοδεύει 7 ώρες στο σύλλογο: πάει προπόνηση, μετά ξεκουράζεται, τρώει και επιστρέφει για απογευματινή προπόνηση».

Τέλος, μίλησε για το μέλλον του: «Ακόμη έχω πολλά να προσφέρω, και φιλοδοξώ να γίνω επαγγελματίας στην La Liga ή στο γερμανικό πρωτάθλημα».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο