«Δεν είναι σωστό, δεν το δέχομαι. Δεν νιώθουμε ομοσπονδία μας την ΚΟΠ»

Για την προσπάθεια του Ερμή να κρατηθεί στην κατηγορία, τις... αρπαγές παικτών από τις ομάδες που υποβιβάζονται και το ιδανικό για τον ίδιο μοντέλο διεξαγωγής του πρωταθλήματος μίλησε ο Λούκας Φανιέρος.

Ο πρόεδρος του Ερμή τοποθετήθηκε στον ΣΠΟΡ FM για...

...τη νίκη επί της Καρμιώτισσας: «Παίζαμε με μια αδιάφορη Καρμιώτισσα που είχε νεαρούς. Εμείς έπρεπε να κάνουμε μια προετοιμασία για τον αγώνα με τον Εθνικό. Οι τρεις βαθμοί ήταν το θέμα. Το παιχνίδι μας είναι με τον Εθνικό. Σε αυτό το παιχνίδι θα δείξει εάν θα μείνουμε ή αν θα φύγουμε».

...την εξαιρετική σεζόν του Ρουσιά: «Είναι ένας παίκτης που έχει το γκολ όμως έχει τη βοήθεια από τους συμπαίκτες του για να τα πετυχαίνει όλα αυτά».

...τον κανονισμό που υπάρχει σχετικά με τα συμβόλαια των παικτών που ανήκουν σε ομάδες που θα υποβιβαστούν: «Οι μεγάλοι νομίζουν ότι όλα είναι δικά τους. Περιμένουν να πέσουν ομάδες για να χαθούν τα δικαιώματα των παικτών τους. Αυτό το πράγμα δεν είναι σωστό, αυτό δεν το δέχομαι. Μπορεί κάποιοι παίκτες να είναι αδιάφοροι και για το δικό τους συμφέρον να ρίξουν τις ομάδες τους για να φύγουν. Είναι δίκαιο να χάσει τέσσερις παίκτες η ΕΝΠ γιατί θα πέσει κατηγορία; Οι ποδοσφαιριστές είναι υπάλληλοι μας και εμείς βάζουμε τα λεφτά για να αναδειχθούν, όχι όμως να είναι όλα υπέρ τους. Πλέον δεν νοιώθουμε την ΚΟΠ σαν δική μας ομοσπονδία. Νομίζω γίνονται πράγματα που δεν είναι υπέρ των σωματείων. Αρχίζει με κουράζει αυτό το πράγμα. Δεν ασχολούμαι καν μαζί τους».

...τον αριθμό των ομάδων στην Α’ Κατηγορία: «Είχε μια συνάντηση χτες όμως δεν παρευρέθηκα. Όταν είναι 14 ομάδες μοιράζεται η πίττα. Βγάζω έξω την ΑΕΛ και την ΑΕΚ γιατί δεν έβαλαν το συμφέρον μπροστά. Οι υπόλοιποι βλέπουν τα λεφτά που θα παίρνουν. Ας παίζουν οι μεγάλοι μόνοι τους και να παίρνουν τα λεφτά και κανένα πρόβλημα. Ας τις κάνουν 10 αν θέλουν. Τέσσερα σωματεία υποβιβάζονται και χάνονται γιατί όταν πέσεις σου παίρνουν τους παίκτες αξίας που θα μπορούσες να πουλήσεις. Για μένα το ιδανικό είναι 14 με 16 ομάδες και να γίνονται δυο όμιλοι, οκτώ με οκτώ».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο