Οι δηλώσεις από το "Στέλιος Κυριακίδης"

Διαβάστε τι δήλωσαν οι Γιαννάκης Ποντικός και Κωνσταντίνος Μηνά στη διάσκεψη Τύπου μετά τη νίκη της Νέας Σαλαμίνας επί της Καρμιώτισσας με 4-0 στο πλαίσιο της 14ης και τελευταίας αγωνιστική του β’ ομίλου.

Αναλυτικά
Ποντικός (Καρμιώτισσα): «Σήμερα έχει τελειώσει το πρωτάθλημα. Όχι με καλή κατάληξη για την ομάδα μου αλλά και το σημερινό μας αντίπαλο. Πρώτα θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στα νεαρά παιδιά της Καρμιώτισσας, τους οποίους βγάλαμε από τα σπίτια τους, χωρίς προπονήσεις, τους βάλαμε στο γήπεδο να ανταγωνιστούν για 6-7 παιχνίδια με αντιπάλους άνισους γι' αυτούς. Τους είχα πει να πάρουν όσα περισσότερα μπορούν απ' αυτή τη διαδικασία. Ο στόχος της Καρμιώτισσας είναι η άμεση επιστροφή και αυτό θα κάνουμε».

Μηνά (Νέα Σαλαμίνα): «Σήμερα ήταν το τέλος μιας πολύ δύσκολης χρονιάς, που τέλειωσε με άσχημο τρόπο για εμάς. Χρησιμοποιήσαμε νεαρούς για να έχουν την εμπειρία τέτοιων παιχνιδιών. Αυτό που τους είπα είναι ότι δεν ήταν τεστ γι' αυτούς, διότι τους γνωρίζω. Για ακόμα μια φορά θέλω να επαναλάβω ότι κατανοούμε τον κόσμο πως νιώθει. Νιώθουμε το ίδιο. Θα ήθελα ξανά να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη. Είμαι σίγουρος όμως ότι η Νέα Σαλαμίνα από αύριο θα κάνει μια αξιολόγηση της χρονιάς για το τι πήγε καλά και τι λάθος. Να μπουν οι ασφαλιστικές δικλίδες και να γίνουν οι διορθωτικές κινήσεις ούτως ώστε να είναι μια ευκαιρία για βελτίωση. Είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει ζώντας την τόσα χρόνια που είμαι εδώ, πάντοτε βρίσκει τον τρόπο όταν είναι με την πλάτη στον τοίχο να συσπειρώνεται και προχωρεί μπροστά».  

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο