Παραίτηση Τσόκκου: "Η οικογένεια έβαλε 922 χιλιάδες ευρώ στην ΕΝΠ"

Σε νέα Γενική Συνέλευση θα οδηγηθεί η ΕΝΠ προκειμένου να προκύψει νέο διοικητικό συμβούλιο, μετά την οριστική παραίτηση του υφιστάμενου υπό την προεδρία του Γιώργου Τσόκκου.

Στη σημερινή Γενική Συνέλευση, ο πρόεδρος των βυσσινί ανέφερε μεταξύ άλλων πως «έγινε μια ηρωική προσπάθεια για να σωθεί η Ένωση».
Στη συνέχεια ο κ. Τσόκκος τονισε πως η οικογένεια του έβαλε 922 χιλιάδες ευρώ στην εταιρεία και πρόσθεσε «Από το ροστερ της σεζόν που ολοκληρώθηκε, έχουν γίνει διακανονισμοι με όλους τους παίκτες πλην τεσσάρων με τους οποίους είναι σε συζητήσεις».

Στις ερωτήσεις που ακολούθησαν ο κ. Μάριος Μακρόνησος υπογράμμισε πως η συγκεκριμένη εταιρεία έληξε «Με την εμπειρία μου βλέπω ότι η εταιρεία έληξε. Πρέπει να γίνουν ανεξάρτητα τμήματα για κάθε άθλημα. Χωρίς την οικογένεια Τσόκκου δεν μπορεί να υπάρξει εταιρεία».

Σε κάποια φάση τη σκυτάλη πήρε ο Κωνσταντίνος Φάνου, ο οποίος αναφέρθηκε στην περίπτωση του Δημήτρη Θεοδώρου: «Η πλευρά του παίκτη θεωρεί ότι 99% θα μείνει ελεύθερος. Εμείς σε επικοινωνία που είχαμε με την ΚΟΠ μας αναφέρθηκε ότι τέτοιες περιπτώσεις θα τις εξετάσει η επιτροπή επίλυσης διαφόρων».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο