Κόφτη... σκυλί θέλει ο Πουρσαϊτίδης

Παίκτη που να τρέχει ασταμάτητα και ακούραστα σε μια μεγάλη ακτίνα του γηπέδου θέλει στη μεσαία γραμμή ο Σάββας Πουρσαϊτίδης. Το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρεται έντονα και έχει ως βασική επιλογή τον Μουρτάζ Νταουσβίλι αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Ακόμα και να μην προχωρήσει η περίπτωση του Γεωργιανού, το προφίλ του ποδοσφαιριστή είναι έτοιμο και ξεκάθαρο.

Οι γαλαζοκίτρινοι βασικά ψάχνουν χαρακτηριστικά που να πλησιάζουν σε εκείνα που άφησε με την αποχώρηση του ο Νούνο Μοράις. Φυσικά και δεν πρόκειται να βρουν τέτοιο ποδοσφαιριστή, όμως, αισιοδοξούν ότι μετά από πολλά χρόνια θα βρουν κάποιο που να μπορεί να καλύψει μεγάλο μέρος του κενού που άφησε.

Ο Γεωργιανός μέσος διαθέτει μπόλικα τρεξίματα, αντοχές και μαρκάρει παντού. Είναι δυνατός παίκτης και το βασικό του προσόν είναι να... καταστρέφει το παιχνίδι του αντιπάλου. Ο Νταουσβίλι δέχεται πολύ εύκολα κάρτες, δεν μπορεί να δημιουργήσει και υστερεί στον αέρα (1.76). Δεν σκοράρει, αλλά αυτό είναι περισσότερο θετικό για έναν κόφτη, παρά αρνητικό.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο