Έρχονται και… άλλοι «Ουέλινγκτον» στον Απόλλωνα

Την έκτη προσθήκη του από το θερινό μεταγραφικό παζάρι ολοκλήρωσε ο Απόλλωνας με την απόκτηση του Ουέλινγκτον Φερέιρα Νασιμέντο.

Ο Βραζιλιάνος αγωνιζόταν την περασμένη τετραετία στην Ινσταμπούλσπορ (2017-21), η οποία ήταν ο τρίτος ευρωπαϊκός σταθμός του μετά τη δεύτερη ομάδα της Πόρτο (2015/16) και τη Λεϊσόες (2016/17).

Με τον 26χρονο άσο ο Απόλλων και ο Τσόρνιγκερ έκαναν την αρχή για τη θέση που χρήζει ενίσχυσης όσο ενδεχομένως ουδεμία άλλη στο ρόστερ -είναι χαρακτηριστικό πως στη δεδομένη χρονική στιγμή μοναδικός στόπερ είναι ο Βαλεντέν Ρομπέρζ.

Για τα άκρα της άμυνας υπάρχουν οι Χάρης Μαυρίας, Ανδρέας Παναγιώτου (δεξιά), Ντόλαντ Γκεριέ, Γιώργος Μαλεκκίδης (αριστερά), ωστόσο στο κέντρο της άμυνας -μετά τις αποχωρήσεις των Ατίλα Σάλαϊ και Έκτορ Γιούστε- η λειψανδρία είχε χτυπήσει… κόκκινο και οι «κυανόλευκοι» πλήρωσαν ακριβά το τίμημα στο πλέον καθοριστικό σημείο των πλέι οφ της περασμένης περιόδου.

Ακριβώς επειδή η κάλυψη αυτού του νευραλγικού πόστου δεν επετεύχθη με υπηρεσιακές λύσεις (βλέπε Χάμπος Κυριάκου ή Φάνος Κατελάρης) και στο Κολόσσι δηλώνουν πως διδάχθηκαν από τα σφάλματά τους, είναι μόνον φυσιολογικό και αναμενόμενο η ενίσχυση στη θέση του κεντρικού αμυντικού να μην (αρχίσει και) τελειώσει στο πρόσωπο του Ουέλινγκτον.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο