Ηλία, όπως λέμε… Κβιλιτάια!

Τον χορό έσυρε ο Ανδρέας Καρώ, ωστόσο ο διεθνής κεντρικός αμυντικός δεν θα είναι ο μόνος Κύπριος που θα αποκτήσει ο ΑΠΟΕΛ από το μεταγραφικό παζάρι αυτό το καλοκαίρι.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν έλθει εδώ και καιρό σε συμφωνία και με τον Δημήτρη Θεοδώρου, ωστόσο η ένσταση της ΕΝΠ στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών (κατά της προσφυγής του παίκτη για να μείνει ελεύθερος) καθυστερεί την επισημοποίηση της μεταγραφής.

Παρεμφερής, αλλά όχι πανομοιότυπη, είναι η περίπτωση του Μάριου Ηλία. Κατόπιν σχετικής εισήγησης του Σάββα Πουρσαϊτίδη, ο ΑΠΟΕΛ έχει έλθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον διεθνή επιθετικό και -όπως έπραξε και στην περίπτωση του Γκιόργκι Κβιλιτάια (Γάνδη)- θα επιχειρήσει να τα βρει και με τον Εθνικό Άχνας που έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τον παίκτη.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης θα έχει στο προσεχές διάστημα συνάντηση με τον Κίκη Φιλίππου, προκειμένου να διαπραγματευτούν τη μετακίνηση του Ηλία από το Δασάκι στον «Αρχάγγελο». Τότε θα φανεί, αν η προσφορά των «γαλαζοκιτρίνων» θα είναι αποκλειστικά οικονομικής φύσεως ή θα περιλαμβάνει και έμψυχα ανταλλάγματα.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο