«Θα κληθεί να δώσεις εξηγήσεις» 

Για την περίπτωση του Νταουσβίλι και για τα όσα γράφονται μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου. Τι είπε για Ρουσιά, Χριστοφή αλλά και για την προγραμματισμό. 

Αναλυτικά: 

Για τον Μίχα: «Από τη στιγμή που είχε τελειώσει η σεζόν είχαμε πει πως ο προγραμματισμός ήταν σε τρια μέρα. Το προπονητή και τιμ, τους παίκτες που ολοκληρώθηκαν στα συμβόλαιο τους 2021. Έμειναν ακόμη 2 παίκτες και ο Ντορ Μίχα. »

Για Ρουσία: «Έχουμε μιλήσει και υπάρχει έδαφος»

Για Χριστοφή: «Εντός των ημερών ή και ωρών θα ολοκληρωθεί το θέμα». 

Για Αβραάμ: «Δεν υπάρχει κάτι για να ειπωθεί»

Για Μίχα: «Έχει συμφωνηθεί με τον παίκτη ένας όρος. Μια ημερομηνία. Έχει γίνει αυτή η ενημέρωση αλλά θα πρέπει αν διευκρινίσουμε κάτι με τον παίκτη. Ακόμη το θέμα είναι ανοικτό»

Για τον Νταουσβλιλι: «Έχει συμβόλαιο με την Ανόρθωση. Αν ενδιαφέρεται κάποια ομάδα να έρθει να μας κάνει πρόταση. Δεν υπάρχει κάτι να συζητάμε. Τώρα που θα επιστρέψει στην Κύπρο θα κληθεί από τη διοίκηση για εξηγήσεις».

«Ξέρουμε ότι η ομάδα μας έχει ανάγκες. Υπάρχουν και στόχοι για κάθε θέση. Δεν μας έχει πιάσει ο πανικός. Οι επιλογές μας είναι συγκεκριμένες. Οι παίκτες που θα έρθουν θα είναι ισάξιοι ή καλύτεροι από αυτούς που είχαμε. Είναι μια διαδικασία που θέλει υπομονή»

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο