«Πριν την Αυστρία οι άλλες 2-3 κινήσεις μας. Σίγουρα ενδιαφέρει ο Μάγκλιτσα»

Πολύ κοντά στην υλοποίηση του στόχου για συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ευρίσκεται ο Απόλλωνας, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της εταιρείας Φάνο Κιννή.

«Τα προκριματικά του Champions League είναι ένας στόχος που έχουμε θέσει και δεν θα αργήσει να έρθει. Σύντομα θα αγωνιστούμε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Κάθε χρόνο γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά στην ομάδα. Εφέτος έχουμε κάνει πολλές αλλαγές και έχουμε στόχο το πρωτάθλημα που θα μας οδηγήσει στα προκριματικά του Champions League.

Σήμερα ξεκινά η προετοιμασία επίσημα. Σίγουρα με πολλές αλλαγές και απουσίες ποδοσφαιριστών. Ελπίζουμε να ενσωματωθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έρθουν όλοι οι παίκτες στην Κύπρο. Με τον τραυματισμό του Ντιγκινί η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση. Όταν βρούμε τον σωστό ποδοσφαιριστή και πάντα εντός οικονομικών πλαισίων θα προχωρήσουμε», σχολίασε στον Super Sport ο Κιννής, ο οποίος ακολούθως τοποθετήθηκε για...

...τον Μάγκλιτσα: «Σίγουρα μας ενδιαφέρει αλλά είναι δύσκολη περίπτωση στο οικονομικό κομμάτι. Να μην ξεχνάμε ότι εδώ έκανε το όνομα του. Όταν τον φέραμε δεν τον ήξερε κανείς. Και άλλοι παίκτες που ήρθαν δεν τους ήξερε κανείς και στον Απόλλωνα έκαναν όνομα και συνέχισαν στο εξωτερικό. Δεν ψάχνουμε για μπαμ, ψάχνουμε για ποδοσφαιριστές που να μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα.»

...τον Τσόρνιγκερ: «Μας έχει εκπλήξει όλους μέχρι στιγμής με το πλάνο που μας έχει παρουσιάσει. Από την μέρα που έχει έρθει δουλεύει πολλές ώρες για την ομάδα. Αυτά που μας έχει παρουσιάσει θα τα δούμε στον αγωνιστικό χώρο»

...τις επικείμενες μεταγραφές: «Ίσως να έχουν προταθει και χιλιάδες ποδοσφαιριστές, αλλά θα επικεντρωθούμε στους λίγους. Πάντα τον τελευταίο λόγο τον έχει ο προπονητής, ειδικά σε ό,τι αφορά στο ρόστερ. Όταν χρειάζεται και πρέπει να κάνουμε οικονομική υπέρβαση για να φέρουμε στην ομάδα παίκτες το κάνουμε. Έχουμε φέρει και βαριά ονόματα που δεν μας βοήθησαν. Μέχρι να φύγουμε για τη Αυστρία περιμένουμε ότι θα ολοκληρώσουμε τις 2-3 κινήσεις που θα κάνουμε ακόμα».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο