«Ρισκάρει υπερβολικά, θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, αλλά θα τα καταφέρει, γιατί…»

Στην ιστοσελίδα της βελγικής καθημερινής εφημερίδας Dernieure Heure μίλησε ο Τσεντομίρ Γιανέφσκι για τον Στέλιο Ανδρέου, ο οποίος την Τρίτη (15/6) ανακοινώθηκε επίσημα ως μεταγραφικό απόκτημα της Σαρλερουά.

Οι Βέλγοι αποκαλύπτουν ότι ο 19χρονος διεθνής αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3+2 χρόνων και πως η νέα εργοδότριά του κατέβαλε αποζημίωση περίπου €200.000 στον Ολυμπιακό, ο οποίος εξασφάλισε και ποσοστό επί πιθανής μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή.

Τον τελευταίο ανέλαβε να σκιαγραφήσει στην εφημερίδα ο μέχρι πρότινος προπονητής του, Τσεντομίρ Γιανέφσκι.

«Είναι ένας παίκτης με προφανείς δυνατότητες. Για αμυντικό στο ύψος του (σχεδόν 1,90) ο Στέλιος είναι αρκετά προικισμένος τεχνικά. Πάντα ψάχνει τη σωστή λύση, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει μερικές φορές να παίρνει κάπως υπερβολικό ρίσκο, αλλά θα μάθει, ειδικά αν έχει έμπειρο αμυντικό στο πλευρό του.

Πρέπει ακόμη να εξελιχθεί σωματικά και στο εγκεφαλικό παιχνίδι, ειδικά στο συγχρονισμό του. Θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί, αλλά θα τα καταφέρει.

Ουδέποτε δημιουργεί πρόβλημα στα αποδυτήρια. Στην προπόνηση, είναι πάντα στο 100%. Είναι πεινασμένος να μάθει. Τους τελευταίους μήνες, έπρεπε να κάνει τη στρατιωτική του θητεία. Χάρη στο χρίσμα του ως διεθνής,  μπορούσε να συμμετάσχει στις προπονήσεις. Είναι δουλευταράς», σχολίασε ο Σκοπιανός τεχνικός.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο