Για αυτό καθυστερεί… έδωσε απάντηση 

Καμιά σχέση ο φετινός προγραμματισμός με τον αυτόν των προηγούμενων ετών. Αυτά δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ομόνοιας Δημήτρη Γρηγόρη στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου μεγάλου χορηγού των πρασίνων. 

«Καταλαβαίνω τον κόσμο. Θέλει να ακούει ονόματα και μεταγραφές. Αυτά τα κάναμε πριν χρόνια. Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει τον βασικό της κορμό. Θέλουμε 2, 3 παίκτες. Θέλουμε παίκτες που θα μας αλλάξουν επίπεδο. Δεν αργήσαμε. Όταν μιλάμε με παίκτες ποιότητας σημαίνει πως έχουν και άλλες προτάσεις. Η ίδια επιτροπή προγραμματισμού είναι η ομάδα που μας έφερε τα τελευταία δυο χρόνια στην πρώτη θέση. Θα φέρουν τους κατάλληλους παίκτες στην ομάδα. Δεν μιλάμε για ποσότητα αλλά για ποιότητα την δεδομένη στιγμή». 

Η Ομόνοια έχει τον βασικό της κορμό και πάνω σ’ αυτόν θέλει να κτίσει για τα επόμενα χρόνια. Το φύγε εσύ έλα εσύ έχει τελειώσει πλέον στην Ομόνοια με την ομάδα να κτίζεται σε γερές βάσεις από ημέρα που ανέλαβαν τον προγραμματισμό Νεόφυτος Λάρκου και Σίμος Ταραπουλούζης. 

Και όταν μιλάμε για παίκτες που θα κάνουν την διαφορά τότε το περιθώριο λάθους θα πρέπει να μειωθεί αφού αυτοί που θα έρθουν θα πρέπει να ανεβάσουν την ομάδα επίπεδο. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο