Μεταγραφολογία και βιασύνη

Για άλλη μια μεταγραφική περίοδο υπάρχει το φαινόμενο στην Ομόνοια, ο κόσμος της από τη μια να αδημονεί για ανακοινώσεις και από την άλλη οι Λάρκου και Μπέργκ να μη βιάζονται… «Δεν θεωρώ ότι αργήσαμε…» δήλωσε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής πρόεδρος των «πρασίνων» Δημήτρης Γρηγόρη, κατά την παρουσίαση του νέου μεγάλου χορηγού της ομάδας.

Το «δεν αργήσαμε» ενδεχομένως να παραπέμπει στο ταξίδι στην Πολωνία στις 28 Ιουνίου, για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Εκεί ίσως να είναι πάνω-κάτω το χρονοδιάγραμμα που έχουν κατά νου στην Ομόνοια, για να ενισχύσουν την ομάδα. Βεβαίως, έχουν εντοπιστεί οι στόχοι και βεβαίως υπάρχουν επαφές, τόσο με τους βασικούς υποψηφίους, όσο και με τις εναλλακτικές λύσεις. Ξέρουν τι θέλουν Μπέργκ και Λάρκου και δεν πρόκειται να βιαστούν ή να προχωρήσουν σε κάτι, αν δεν είναι σχεδόν σίγουροι.

Πρόκειται για τη φιλοσοφία του «μηδενικού ρίσκου» και την ακολουθούν πιστά οι «πράσινοι». Ακραίος επιθετικός και πολυσύνθετος μέσος είναι οι δύο βασικές προτεραιότητες και λογικά θα είναι και πρώτοι που θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνο. Υπάρχει πλάνο για απόκτηση ακόμη ενός πολυθεσίτη επιθετικού ενώ βασικός πυλώνας στον προγραμματισμό της Ομόνοιας αποτελεί και το θέμα Φαμπιάνο. Στην Ομόνοια γνωρίζουν ότι ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας πέρα από μεγάλο περιουσιακό στοιχείο είναι και πολύ μεγαλύτερο αγωνιστικό βαρόμετρο. Θέλουν να τον κρατήσουν … και εδώ πραγματικά βιάζονται, για να κλείσουν το θέμα, με την επέκταση της συνεργασίας τους.
 

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο