Έκλεισε στον «1» και κάνει... παιχνίδι

Τα κομμάτια του μεταγραφικού παζλ επιχειρεί να συμπληρώσει ο Τσάβι Ρόκα, ο οποίος ανέλαβε να δημιουργήσει από το μηδέν την ομάδα που θα επιστρέψει στις επιτυχίες και θα διαγράψει την περσινή κάκιστη πορεία.

Τα νέα πρόσωπα θα είναι πάρα πολλά και η νέα ΑΕΚ δεν θα θυμίζει τίποτα την περσινή. Μέχρι στιγμής αποκτήθηκαν εφτά παίκτες και άλλοι τρεις επέστρεψαν από το δανεισμό τους. Οι τελευταίοι θα αξιολογηθούν και θα αποφασιστούν τα περαιτέρω.

Ο ένας εκ των τριών είναι ο τερματοφύλακας Ιωακείμ Τούμπας που επέστρεψε από την Καρμιώτισσα και πιθανότατα θα συμπληρώνει την τριάδα στη θέση «1» της ομάδας τη νέα περίοδο.

Οι άλλοι δυο είναι οι Ρούμπεν Μαρτίνεθ που αποκτήθηκε με την προοπτική να είναι βασικός και ο Ανδρέας Παρασκευά ως δεύτερος. Αυτό αναφέρει η λογική και τα βιογραφικά των τριών τερματοφυλάκων. Αν προκύψει κάτι διαφορετικό στην πορεία θα ανοίξει εκ νέου ο φάκελος στη συγκεκριμένη θέση.

Προς το παρόν η ΑΕΚ κάλυψε την τριάδα των τερματοφυλάκων και ο Τσάβι Ρόκα πήρε την μπάλα και ετοιμάζεται να κάνει... παιχνίδι. Από την άμυνα μέχρι την  επίθεση, αφού σε όλες τις θέσεις η ΑΕΚ θα αποκτήσει ποδοσφαιριστές.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο