Όταν δεν έχεις "τρύπες", "αποπλέεις" και πιο άνετα

Η αναζήτηση των παικτών που θα καλύψουν τα κενά με στόχο να παρουσιάσουν ακόμη πιο ενισχυμένη την Ομόνοια τη νέα αγωνιστική περίοδο συνεχίζεται. Οι υπεύθυνοι του προγραμματισμού έδειξαν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως δεν επηρεάζονται από την πίεση του κόσμου που... διψάει σε τέτοιες περιόδους να διαβάσει το βιογραφικό του νέου αποκτήματος της ομάδας. Αθόρυβα και αδιάκοπα δουλέυουν οι Λάρκου, Ταραπουλούζης και Μπεργκ, ώστε να εντοπίσουν τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές που να ταιριάζουν στο πλάνο του Νορβηγού.

Η ενίσχυση από εδώ και μπρος θα αφορά τη μεσαία και την επιθετική γραμμή, εκτός και αν προκύψει ικανοποιητική πρόταση για τον Φαμπιάνο. Εκεί θα ανοίξει και ο φάκεος «τερματοφυλάκων» στην Ομόνοια.

Προς το παρόν η προσπάθεια επικεντρώνεται από τη μέση και μπροστά και επικρατεί η αισιοδοξία ότι οι θέσεις θα καλυφθούν έγκαιρα και θα είναι έτοιμοι στις πρωτες ευρωπαϊκές εξετάσεις της ομάδας.

Ωστόσο υπάρχει και η θετική πλευρά του προγραμματισμού που κάποιοι αγνοούν. Οι υπεύθυνοι του προγραμματισμού έτρεξαν και έκλεισαν τις τρύπες που άνοιξαν στην άμυνα με τους ποδοσφαιριστές που ήθελαν από την πρώτη στιγμή. Το ισχυρό όπλο της Ομόνοιας την τελευταία διετία ήταν οι πέντε «σωματοφύλακες» (τερματοφύλακας και αμυντικοί) και αυτό ήθελαν να διαφυλάξουν εξ αρχής οι Λάρκου, Ταραπουλούζης και Μπεργκ με την απόκτηση των Ψάαλτη και Γιούστε αντί των Μαυρία και Λούφτνερ.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο