Το νέο (σκληρό) πόκερ του Παπασταύρου για την Ομόνοια

Η περίοδος 2020/21 έχει ολοκληρωθεί εντός αγωνιστικών χώρων για την Ομόνοια, ωστόσο μια εκκρεμότητά της «απειλεί» να τη συνοδεύσει και στη νέα σεζόν.

Ο λόγος για τη διαφωνία της διοίκησης του «τριφυλλιού» με τη διεύθυνση του ΓΣΠ για τους όρους συνεργασίας (και συγκεκριμένα τους οικονομικούς). Την περασμένη περίοδο οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμβιβασμό, αυτή τη φορά ωστόσο εμφανίζονται -επί του παρόντος τουλάχιστον- αμφότερες ανυποχώρητες.

Οι «πράσινοι» έχουν στείλει εδώ και μέρες επιστολή στη διεύθυνση του ΓΣΠ ζητώντας τη σύναψη μιας πενταετούς συμφωνίας -με ευνοϊκότερους όρους από αυτούς της υπάρχουσας. Στα σημεία προστριβής, διαμάχης και διαφωνίας περιλαμβάνονται η διαχείριση του κυλικείου στους εντός έδρας αγώνες, οι θέσεις των VIP (boxes) και οι επιτηρητές.

Οι πρωταθλητές μελετούν ακόμη και το ενδεχόμενο αλλαγής έδρας εν όψει της νέας σεζόν, εάν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, αποτάθηκαν στην Ανόρθωση για το «Αντώνης Παπαδόπουλος» και, αφού έλαβαν αρνητική απάντηση, εξετάζουν πλέον σοβαρά την περίπτωση του (νέου) ΓΣΖ.

Από πλευράς ΓΣΠ είναι ανένδοτοι για αναπροσαρμογή των όρων χρησιμοποίησης του γηπέδου με οποιαδήποτε ομάδα, ενώ στην εξίσωση μπαίνει και το υπόλοιπο 300.000 ευρώ που οφείλει η Ομόνοια στον Γυμναστικό Σύλλογο Παγκύπρια.

Υπενθυμίζεται πως τον Ιανουάριο οι «πράσινοι» κατέβαλαν €508.000 στον ΓΣΠ για οφειλές από τα προηγούμενα χρόνια. Βάση παλαιότερης συμφωνίας που υπήρξε ανάμεσα στο «τριφύλλι» και τον ΓΣΠ η Ομόνοια θα εξοφλούσε το χρέος της, όταν θα συμμετείχε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο