Η δεύτερη πόρτα εισόδου στο «Αντώνης Καράς»

Η στόχευση σε διεθνείς μεταγραφές που -κατά την κρίση του προπονητή- θα ανεβάσουν επίπεδο την Ανόρθωση, με ένα πρώτο μέτρο σύγκρισης το ρόστερ στη λήξασα περίοδο, δεν είναι η μοναδική πόρτα εισόδου που θα ανοίξει στο «Αντώνης Καράς».

Το δείχνει η πρώτη ανάγνωση των ονομάτων που έχει στη διάθεσή του ο Τιμούρ Κετσπάγια, με την έναρξη της προετοιμασίας για τη σεζόν 2021-22. Ανάμεσα σε αυτά βλέπουμε αρκετούς γηγενείς ποδοσφαιριστές. Όχι μόνο έμπειρους αλλά και νεαρούς. Η παρουσία τους δεν μπορεί παρά να αποτελεί πρόθεση για εμπλουτισμό του κυπριακού στοιχείου στην ομάδα.

Υπό την προϋπόθεση βεβαίως πως ο καθ’ ύλην αρμόδιος θα δει την πρόοδο και την αγωνιστική πειθαρχία που περιμένει από τα νέα παιδιά, τα οποία με τη σειρά τους θέλουν χρόνο και στήριξη. Το κάλεσμα τεσσάρων ταλέντων από την ακαδημία, των Ιάκωβου Χατζηδημητρίου, Κωνσταντίνου Κουμπαρή, Αναστάση Μότη και Ευθύμιου Αναστασιάδη είναι μια κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση. Με «φάρο» το παράδειγμα προς μίμηση του Παύλου Κορρέα, όπως και των Παρούτη, Χρυσοστόμου.

Η εγχώρια λίστα δεν τελειώνει εδώ. Ανάμεσα σε αυτούς που έχουν επιστρέψει από δανεισμό είναι οι Μιχάλης Ιωάννου, Ανδρέας Νεοφύτου και Κωνσταντίνος Γεωργαλλίδης, η προοπτική των οποίων έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Στο πλευρό τους βλέπουμε τους Δημήτρη Χριστοφή, Ανδρέα Αβραάμ και Μάριο Αντωνιάδη. Τον τερματοφύλακα Γιώργο Παπαδόπουλο, τον Παναγιώτη Αρτυματά, καθώς επίσης τον Ονησίφορο Ρουσιά ο οποίος φόρεσε τη φανέλα με τον φοίνικα μετά από μια ιδιαίτερα παραγωγική χρονιά, θέλοντας να την τιμήσει με πράξεις στο γήπεδο, όπως έχει κάνει ο αρχηγός Κώστας Αρτυματάς.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο