«Ο προγραμματισμός έχει τελειώσει. Θα δείτε κάτι που δεν έχετε ξαναδεί»

Έτοιμο είναι το ρόστερ της Δόξας για την αγωνιστική περίοδο 2021/21, όπως αποκάλυψε ο Κώστας Χριστοδούλου, ο οποίος επισημοποίησε και την επιστροφή του Κώστα Σακκά στην τεχνική ηγεσία του προσφυγικού σωματείου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM ο πρόεδρος της Δόξας για...

...τον Σακκά: «Είναι ο νέος μας προπονητής. Είναι γνωστό ότι επιστρέφει στην ομάδα, αφήσαμε κάτι πίσω και πρέπει να το συνεχίσουμε. Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής ο Σακκάς και πολύ καλός άνθρωπος. Δεν είναι θέμα λάθους, στο ποδόσφαιρο έτσι είναι. Είχαμε οκτώ εννιά ήττες και έπρεπε να κάνουμε κάτι για να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα. Υπάρχει εκτίμηση στον Κώστα και το αποδείξαμε. Σκεφτήκαμε διάφορα πράγματα με τους συνεργάτες μου αλλά θεωρήσαμε ότι ο καταλληλότερος για μας είναι ο Σακκάς».

...τον προγραμματισμό: «Ο προγραμματισμός έχει τελειώσει. Το ρόστερ είναι συμπληρωμένο αλλά αν δούμε ότι χρειάζεται κάποια αλλαγή θα το εξετάσουμε. Έχουμε κάνει οκτώ μεταγραφές. Έχουμε συμφωνήσει με Λαφράνς, επιστρέφει ο Πάντιτς, Στυλιανού, Μπένι, Καμανώλη, Οκκαρίδη και Κοβάσεβιτς. Η ομάδα είναι μια χαρά».

...τις αποχωρήσεις: «Έφυγε ο Παρασκευάς και να το ευχηθούμε καλή επιτυχία, είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας και θα έλεγα ότι αδικείται αυτό το παιδί. Έχουμε συμφωνήσει με έναν τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει τον Σισκόφσκι αλλά δεν μπορώ να μπορώ να πω κάτι, γιατί δεν υπέγραψε».

...τα λεφτά που θα πάρει η Δόξα από τη συμμετοχή του Σισκόφσκι στο Euro: «100 χιλιάδες από Σισκόφσκι».

...το γήπεδο της Δόξας: «Είναι ένα πάρα πολύ όμορφο γήπεδο. Κάνετε υπομονή να ολοκληρωθεί και νομίζω θα δείτε κάτι που δεν έχετε ξαναδεί. Ένα μεγάλο ποσό δόθηκε από την ομάδα. Θέλουμε να κάνουμε ένα γήπεδο και ένα προπονητικό κέντρο. Έχουμε όνειρα στο μυαλό μας πολλά πράγματα . Θα κάνουμε τη σούμα στο τέλος γιατί όσο προχωρούμε κάνουμε και άλλα πράγματα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον ΚΟΑ, αλλά πρέπει να πούμε για το προσωπικό ενδιαφέρον που έδειξε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης που χωρίς αυτόν δεν θα γινόταν το γήπεδο.

Κοντά στις 4 χιλιάδες θα είναι η χωρητικότητα του γηπέδου. Αρχές Νοεμβρίου θα μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε. Είναι για τους πρίγκιπες το ΓΣΠ που τους αρέσει να πληρώνουν.

Θα δηλώσουμε το Μακάρειο για την αρχή του πρωταθλήματος. Θα αποκαλύψω ότι το νέο γήπεδο θα λέγετε «Γλαύκος Κληρίδης Κατωκοπιάς».

...την ΠΑΕΕΚ: «Νομίζω ότι δειλιάζει γιατί θα αρχίσουμε τη χρονιά από το Μακαρειο, αλλά αν θέλει ο φίλος μου ο Κλεάνθης είναι ευπρόσδεκτος».

...το αθλητικό κέντρο: «Είμαστε πολύ κοντά στο να πάρουμε γη και να κάνουμε αθλητικό κέντρο για την Δόξα, θέλουμε να είμαστε κοντά από το προσφυγικό χωριό της Κατωκοπιάς. Μέλημα μας είναι να τελειώσει το γήπεδο και θα δούμε πως θα προχωρήσουμε με το αθλητικό κέντρο. Είπαμε ότι θέλουμε να αλλάξουμε το επίπεδο της Δόξας και θα το κάνουμε. Όταν υπάρχει θέληση όλα γίνονται».

...το πρωτάθλημα: «Είναι πολύ νωρίς, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα είναι ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, αλλά δεν νομίζω ότι θα είναι καλύτερο αυτό που τελείωσε πέρσι».

...την προετοιμασία: «1η Ιουλίου πάμε Κυπερούντα όπως κάνουμε τα τελευταία δέκα χρόνια. Η ομάδα δεν φεύγει ποτέ από την Κύπρο. Θα δώσουμε οκτώ με εννιά φιλικά».

...τα μέτρα που ανακοίνωσε η αστυνομία για τα φιλικά: «Δεν καταλαβαίνω γιατί απαγορεύεται. Εκτός αν πρέπει να αγωνιστούν μεγάλες ομάδες και θα πάει αρκετός κόσμος. Αν πρέπει όμως να πάμε Λευκωσία θα πάμε».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο